1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matiasik, Marzec 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Mam pytanie mam konsole w wersji "premium" i obojętnie jaki dysk kupię np.wyjęty z konsoli Arcade lub Falcon to czy będzie sprawnie działał ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the-man

    the-man Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    model konsoli nie ma znaczenia, wszystkie maja takie same wtyki i te same kształty wiec czy z elite'a przelozysz do core czy odwrotnie to i tak bedzie dzialal :D
    wiem ze core nie ma dysku ale taki przykladzik :D
     
  5. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Dyski pasuja pod wszystkie konsole microsoftu z numerkiem 360 ;]
     
  6. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    dzięki za info , można zamknąć.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum