1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siurdek, Czerwiec 25, 2010.

  1. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam dysk 20 gb bez tasiemki do xboxa.Teraz chce kupic tasiemke i go podlaczyc ,ale kiedys go sformatowalem w kompie i mialem na mim xp.Czy da sie z poziomu konsoli sformatowac dysk zeby mozna bylo go normalnie uzywac??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Taki dysk musisz odpowiednio przerobić i musi to być HDD firmy WD :)
     
  4. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ten dysk jest orginalny z xboxa 20 gb.Moge prosc toutriale jak przerobic dysk?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Ja go sformatowałeś to musisz jeszcze raz go przerobić żeby konsola go widziała :) na forum jest gdzieś tutorial :)
     
  6. supermegazord

    supermegazord Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak to jest dysk fujitsu albo seagate to zapomnij o uruchomieniu go w konsoli.
     
  7. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy wy nie rozumiecie, że to jest oryginalny dysk MS, tyle, że był używany w komputerze? Czytajcie ze zrozumieniem...

    Sam Ci nie pomogę, bo się nie znam, chciałem tylko uświadomić ludzi. Sorry za OT.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
Wczytywanie...

Poleć forum