1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez alolile, Październik 25, 2010.

  1. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema jestem nowicjuszem i mam pare pytani.
    1.Jak nagrac gre na dysk x'a360 i czy ja nagrac?
    2.Mam x'360 elite i czy to zadziala?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    wkładasz płytę do napędu potem klikasz 'Y' potem 'zainstaluj na dysku twardym' czy jakoś tak i gra automatycznie zainstaluje ci się na x360
     
  4. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da sie tak pendrivem?
     
  5. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ???
     
  7. alolile

    alolile Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :((

    Znowu mam problem :(
    Zrobilem tak z gra Skate 3 i wyciaglem gre i mialem to zainstalowanie klikam i mi pisze ze wloz blyt.
    X jest przerobiony !
     
  8. bundy

    bundy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak zainstalujesz grę to i tak musisz mieć płytę w napędzie, nie ma znaczenia czy konsola jest przerobiona czy nie
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to ze nagrasz na hdd nie uznacza ze nie musisz miec plyty w napedzie - MS nie jest az taki głupi
     
  10. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Tylko z JTAGIEM możesz zainstalować grę na dysk i grać w nią bez płyty w napędzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum