1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AlexSenda, Kwiecień 7, 2011.

  1. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siemacie.

    W jakim formacie mam nagrywać filmiki ? Bo podłączyłem dysk 750gb i śmiga. tylko jak włączam film w mp4 to jest wypisane, że trzeba pobrać kodeki do tego formatu przez live a ja mam przerobionego i nie chce podłączać. Co w tej sytuacji zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    przerabiaj do formatu WMV
     
  4. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    a to mam jakąś inną szansę na oglądanie filmów w HD na xboxie ? bo specjalnie mam kilka ściągniętych. Może ściągnąć na płytke te aktualizacje z live ? tylko skąd ?
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak np za pomoca PS3 Media Server, transkoduje on film i przesyla, wada jest tego taka ze zeby ogladac hd trzeba miec mocny procek w kompie, wydajna siec wew. no i nie ma mozliwosci przewijania filmu, za to mozna dodac napisy w formacie srt

    Aktualizacja nic nie doda jesli chodzi o filmy bo xbox zwyczajnie nie czyta x264, jedynie do avi tzn divx, xvid ale to tylko przez live
     
  6. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    aha. bo nagrałem oryginalnie w mp4 i widział że jest ale właśnie było napisane, że potrzebuje live. to myślałem że w mp4 (w hd) + aktualizacja coś da. Bo tak szczerze to hjowa jest jakość w wmv. w czym będzie lepsza ?

    Czyli nie mam możliwości oglądnięcia w hd nic na ixie tylko przy pomocy podłączenia dysku ?
     
  7. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  8. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  9. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  10. tumispada

    tumispada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    GotSent program ściągnij i wypróbuj:)
     
  11. o4ka

    o4ka Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie spamuj bo brudsien wyjasnil ci co mozesz a co nie, wedlug mnie temat do zamkniecia aha na drugi raz 2x pomysl zanim przerobisz konsole
     
Wczytywanie...

Poleć forum