1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kooloo123, Styczeń 30, 2012.

  1. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie czy na konsoli z RGH można podczepić dysk na USB 750 GB i instalować na niego gry i grać na nim? A jeśli tak czy są jakieś problemy z płynnością gry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Można podpiąć dowolny dysk również ten zewnętrzny i gry ładują się szybciej niż normalnie.
     
  4. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Da się odpalać gry z dysku na konsoli z przeróbką RGH.

    Dysk ma większy przesył danych niż napęd dvd (płyta), dlatego gry działają lepiej, płynniej (można powiedzieć bez zacinki) :)
     
  5. kooloo123

    kooloo123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak podłącze dysk na USB 3.0 to pójdzie na x360?
     
  6. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W xbox 360 masz usb 2.0, a jeżeli w dysku masz usb 3.0 to pójdzie bez problemu, ponieważ usb 3.0 jest (stabilne) do usb 1.0 i 2.0.

    Krótko mówiąc:

    usb: 1.0->2.0->3.0 (odczytuje)

    Więc wszystko powinno śmigać :)
     
  7. Xaarkes2

    Xaarkes2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Mielec
    Ja mam jedno pytanko. Czy grę moge zainstalować na pendrive 16GB? Czy aktualizację do grania przez live też moge zainstalować na pd?
     
  8. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Możesz
     
  9. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mozesz . Ale Xbox chyba czyta pamiec przenosna do ilus tam gb tak ?
     
  10. gamestar

    gamestar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby odpalać gry wystarczy jakikolwiek dysk(zewnętrzny lub wewnętrzny), ale do dlc i podobnych rzeczy potrzebny jest już wewnętrzny dysk ale nie wiem dokładnie jaki. Czy to może być jakikolwiek dysk sata, czy dysk 2,5 cala firmy WD(przerobiony softwearowo) czy oryginalny dysk M$ do Xboxa?
     
  11. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Oryginalny hdd od ms, karta pamięci albo wd przerobiony ale teraz ciężko jest je znaleźć.
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum