1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Globus^, Listopad 26, 2012.

  1. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie czy jak przerobie sobie xboxa na LT 3. COS TAM to bede mogł grac przez neta bo bosc w salonie powiedzial ze tak . I jeszcze jedno po co tak naprawde mi ten dysk 250gb mam elite i te 250gb nie wiem na co mi po co w xboxie tak dokladnie pamiec
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Tak, jeśli przerobisz na LT+ 3.0 i będziesz dokładnie i ostrożnie przerabiał gry, najlepiej dla pewności iHasem, to będziesz mógł grać przez XBL. Pamiętaj tylko żeby nie grac w gry przed premierą, a jeśli już to odłącz się od XBL i załóż nowy profil do grania i nie podłączaj go do XBL bo będzie w historii granych i banan na konsolę murowany. Na dysk można ściągać gry (płatnie) i dema (darmowo) z Xbox Live. Dysk służy także do nagrywania gier z płyty na dysk. Płyta jest wymagana nawet przy zainstalowanej grze, ale chodzi chwilę dla sprawdzenia, a potem działa z dysku, oszczędność lasera w napędzie. Jeśli chciałbyś odpalać gry z dysku bez płyty, to musisz przerobić konsolę przeróbką RGH, tylko wtedy nie możesz grać na Xbox Live. Koszt takiej operacji na Xboxie Elite to ok. 150 zł.
     
  4. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie a co to jest to iHasem bo ja chodze do salonu takiego i tam mi koles przerabia za 50 zl i odrazu sobie gierki chce kupic np max payne 3 farcry3 bedzie teraz to tez chce fife 13 itp i gierki po 20 zl kupuje i ja nie wiem co to jest wlasnoe to iHasem

    Co to jest wlasnie iHasem i jak pójdę do salonu to koles zrobi mi to?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Dysk

    Ihas to rodzaj nagrywarki

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    iHas to nagrywarka lite-on służąca do nagrywanie m.in. kopii zapasowych gier na x360, radzi sobie z najnowszymi zabezpieczeniami dlatego dzięki grze na takiej kopii wypalonej na iHasie można grać na live ze znikomymi szansami na otrzymanie bana.
    Rozumie, że jesteś nowy ale gdybyś poświęcił 5 minut to sam byś na tym forum znalazł odpowiedź na to pytanie i wiele innych, wystarczy odrobina chęci
     
  7. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A takie pytanie z kad mam sie dowiedziec czy mam iHas czy nie a co jezeli go nie mam .
     
  8. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Dysk

    Nie potrafisz sprawdzić jaki model napędu posiadasz ? W gogle wpisz

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  9. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze podam date kiedy kupilem.
    Kupilem w 2011 roku w grudniu jakos tak.
     
  10. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w instrukcji bedzie napisane jaki naped??
     
  11. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktos czy mam iHas jak kupilem w tej dacie powyzej.
     
  12. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    ja pier.... iHas to nagrywarka a nie rodzaj napędu w xboxie :/
     
  13. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To z kad mam wiedziec czy mam tego ihasa prosze powiedzcie bo chce grac online a nie wiem czy mogge
     
  14. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to sprawdzic jaka mam nagrywarke
     
  16. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Nie wiem teraz czy jesteś głupi czy tylko udajesz....

    Napisze po raz ostatni, iHas to model nagrywarki, którą montujesz w swoim komputerze i przy pomocy odpowiedniego oprogramowania jesteś w stanie wypalać kopie zapasowe gier na xbox'a 360 i dzięki temu będziesz mógł gry instalować na swoim 250 GB dysku aby nie zużywać napędu w swojej konsoli, przy okazji będziesz mógł grać na live (online) z minimalnymi szansami na bana.

    Mam obawy, że jak dojdziesz do etapu nagrywania to będziesz miał z tym olbrzymie problemy a tak na przyszłość: Let me google that for you
     
    1 osoba to lubi.
  17. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    Najpierw naucz się edytować posty a jeżeli chodzi o iHASA to rodzaj nagrywarki jaki jest zamontowany w komputerze i służy do nagrywania płyt.
    Prościej się nie da.
    A tak na marginesie to ile masz latek ?
     
  19. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli ihas mam pobrac na kompa i dopiero potem cos robic tylko dalej nie wiem co jak mam gry robic jak ja kupuje gry od goscia w salonie po 20 zl
     
  20. malyksg86

    malyksg86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2011
    Posty:
    198
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze

    [​IMG]
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  21. Globus^

    Globus^ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    14 lat.
     
Wczytywanie...

Poleć forum