1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dyski

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez midasroox, Listopad 16, 2009.

  1. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Wiec mam taki problemik :
    Mam zbanowany dysk 120GB i 250 GB (nowy)
    Jak przenieść dane pomiędzy tymi dyskami seryjnym Transfer kitem od MS ?
    Ze zbanowana konsola ma dysk macierzysty który jest wpięty i ten co z tyłu na USB dostaje dane czy odwrotnie ?
    Nowa konsola+ nowy dysk włożony i ten zbanowany na tył USB ?
    Bo chciałbym jakoś sprawić aby savy działały
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po pierwsze, to nie dysk jest zbanowany, a konsola, dysk jest calkowicie sprawny. Po drugie, piszesz, ze masz jedna konsole i dwa dyski. Jesli jest to konsola, na ktorej dostales bana, to jak podlaczysz nowy dysk, nic nie zyskasz, bo i tak nie bedziesz mogl go uzywac, tak wiec przenoszenie danych w tym momencie jest bezsensu.
     
  4. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Napisałem ładnie ze mam nową konsolę na którą mogę przenieść stany gry :)


    ''...Nowa konsola+ nowy dysk włożony i ten zbanowany na tył USB ?...''

    I wiem ze trzeba dysk sformatować itp aby działał ,troche w konsolach latam ,ale nie za dużo
     
  5. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrozumialem to inaczej, ale nvm. W takim razie, nowy dysk Ci nie potrzebny. Stary bedzie smigal bez problemu na nowej konsoli.
     
  6. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice

    ale i tak jakoś to dziwne.
    Jak konsola jest zbanowana to dysk też .
    Wiec na nowej konsoli pewnie profil będzie uszkodzony ,wiec trzeba będzie skorzystać z opcji przywrócenia GT i sejwy pójda w piszczel ;f
    Dysk jest zbanowany na tej konsoli :F
     
  7. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk nie moze byc zbanowany. Po prostu zbanowana konsola, nie ma mozliwosci zapisywania gier na dysku. Profil nie powinien byc w zaden sposob uszkodzony.
     
  8. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    ee na forum piszą co innego ,czekam na odpowiedz innego usera ale thx :)
     
  9. 4maly

    4maly Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    Miałem taki sam dylemat jak Ty, ale się rozwiązał. Dysk nie jest zbanowany !. Twoj profil jest zablokowany ale możesz tą blokade zdjąć. W dziale sprzęt i poradniki napisany jest tutek jak odblokować swój profil żeby odzyskać save-y. Odblokowywujesz profil, wsadzasz hdd w nową konsole i cheja.

    Tu masz Linka do tego poradnika.

    Jeszcze nurtuje mnie jedno. Jak chcesz podłączyć hdd do tylnego usb. Jeżeli to działa to może rozwiązało by to mój problem. Może inaczej. Podłączałeś już tak hdd i działa?
     
  10. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    możesz spróbować przenieśc dane ze 120 na 250 i zobaczysz czy to działa niczym nie ryzykujesz bo 250 gb później i tak możesz sformatować
     
  11. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    ********** !
    Dzięki ratujesz mi tyłek :D

    aaaaa! Gs mi się przeniosą też ? .
     
Wczytywanie...

Poleć forum