1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dział z ustawkami/userami Leaf Networks

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzychu098, Listopad 13, 2009.

  1. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po po banach trzeba kombinować żeby pograć w necie a xbox live odpada więc pozostaje leaf jest to program w stylu hamaczi działający z konsolką.Więc przydał by się oddzielny dział dla tego programu ponieważ nie posiada wyszukiwarki i sieci gier szuka się po znajomych. Do oryginalnego tematu odsyłam tutaj:
    http://xboxforum.pl/ustawki-f55/xlink-leaf-czyli-sposob-na-granie-po-banie-30928-4.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    stare przysłowie mówi: "Im bardziej coś ulepszasz tym bardziej to SPIE*******" (mowa o ilości nowych dzialow) a wiec lepiej wstrzymać sie z tworzeniem nowego dzialu i pisac narazie w ustawkach a nowy dzial stworzyć gdy juz będzie duze zainteresowanie Xlinkiem i leafem


    Peace
     
  4. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Dokładnie, macie dział "Ustawki" wiec wystarczy dopisywać w nazwie tematu np [Leaf] czy [Xlink]. Jak będzie duże zainteresowanie to zostanie stworzony osobny dział.
     
  5. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ponawiam prośbę ponieważ temat o xlink/leaf w ustawkach ma już 23 strony i robi się tam niezły bałagan
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież możesz samemu napisać taki temat... Napisz np [xlink] nazwa gry i już
     
  7. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby korzystać z tego programu trzeba mieć liva? Czy po prostu konsolke do neta podłączoną?
     
  8. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie trzeba to coś jak lan . Przepraszam prosiłem o dział a nie o temat co innego chciałem a co innego napisałem. A więc proszę o osobny dział.
     
  9. Kuzarek

    Kuzarek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    265
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów wlkp.
    jeśli chcesz z kimś pograć przez xlink albo leaf to po prostu napisz w ustawkach tylko dodaj prefiks np. Xlink modern warfare 2
     
  10. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Ja za to proszę o tutka jak zagrać, btw mam access pointa podłączonego ethernetem do kompa lub xboxa (przepinam) co zrobić żeby zagrać na leafie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum