1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dzień Dobry...i gorąca prośba o pomoc.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ryszard Ochódzki, Październik 29, 2012.

  1. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj robiłem aktualizacje z flasha USB.Po tym jak halo 4 zażądało aktualizacji.
    Teraz mam komunikat że płyta nie jest obsługiwana.
    Nie możemy z synem zagrać:lemo:...proszę o szybka i rzeczową pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MiK

    MiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie LT? Albo zapytam inaczej kiedy konsola przerabiana o ile była.
     
  4. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    miałem dokładnie to samo z COD MW3 ... przed tą aktualizacją gra działała bez zarzutów nawet na live . Natomiast po tym jak wyszła aktualizacja to gra wywalała ten własnie błąd ... nagrałem ihasem obraz płyty i gra działa bez problemów dalej nawet po zainstalowaniu na dysk ;P. W sumie nie wiem od czego to zależy ... ktoś kto siedzi w tym bardziej niż ja na pewno opisze ci błąd, albo jeśli chcesz to poczytaj troche na forum o tym co ten nowy dashboard zmienia. Pozdrawiam
     
  5. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Sądzę, że będzie trzeba dograć dash'a do konsoli.
    Jeżeli to nie pomoże trzeba sprawdzić czy konsola ma wersje LT 2.0, czy topologie 3.0 - jest to bardzo ważne.
    Następnie pod ten kontekst przepuścić przez abgx'a obraz gry i HALO 4 powinno działać.
    Ogólnie polecam tą giereczkę, fabularnie, systemowo i pod kontekstem akcji wymiata :D
     
  6. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ponad pół roku temu

    //EDIT

    To teraz bardzo proszę jeszcze raz i wolniej.Nie za bardzo sie znam...zawsze wkładałem płytkę i grało.Gdzie sprawdzę wersję LT...i co dalej z tym zrobić?
    )

    //Edytuj posty zamiast pisać jeden po drugim
    ~z0nk31
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Tak po ludzku, żeby sprawdzić jakie masz LT musisz mieć grę nagraną pod LT 2.0 i pod LT 3.0. W zależności, która zadziała takie masz LT.
     
  8. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Abgx jakiej wersji potrzebuję i gdzie znajdę info o ustawieniach?
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko jest na forum. Szukaj!
     
  10. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To trzeba założyć że jest to LT.2 i co dalej z tą wiedzą?
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jaki miales dash przed aktualizacja??wgraj topologie pod 2.0 i nagraj jeszcze raz
     
  12. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co to znaczy wgrać topologię pod LT.2.0....nie wiem jaki miałem dash.
    Ściągnąłem najnowszego IMGBurn i abgx360...poustawiałem jak w tutorialu pod LT.2.0....co dalej?
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czytałeś cały ten tutek wgl? -_-
    Tam jest:
    Zmiana „Topologii” z gry przygotowanej pod LT 3.0 na LT 2.0
     
  14. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem że chodzi o ten fragment:
    "2.Po wrzuceniu obrazu do programu Abgx360 z opcjami z poradnika + "Disable writes" (jeśli gra jest przygotowana pod LT 2.0 to wyskoczy The first 12 sectors of topology data are blank, a gdy jest przygotowana pod LT 3.0 Topology data is currently verified). "
    Równie dobrze mógłby być dla mnie po mongolsku))))Czy możesz mi to wytłumaczyć i co mam zrobić żeby zadziałało.
     
  15. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  16. Ryszard Ochódzki

    Ryszard Ochódzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wziąłem to z tutka dot LT.2.Może ze złego ale taki znalazłem:
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-134487/
     
Wczytywanie...

Poleć forum