1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dzisiejsza aktualizacja xbox 360...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez japanman1, Maj 26, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest smutna wiadomość dla tych wszystkich kyórzy używają fw LT+. Po dzisiejszej aktualizacji konsoli nie mozna odpalic tytułów które samemu wypaliło się na płycie.Podejrzewam iż fw konsoli zostało zmienione gdyż nie czyta mi ona moich płyt zarówno w tyrybie online jak i offline. Więc tym którzy jeszcze niepodpieli konsoli do internetu dzisiejszego dnia polecam tego nie robić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    y... ja się może nie znam... ale czy po prostu ta aktualizacja nie wgrała Ci oryginalnego firmware do napędu? :]
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To zes nam newsa sprzedal... Juz miesiac o tym forum huczy, a Ty dales taki temat w aktualnosciach
     
  5. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sory chciałem tylko poinformować innych :) jeśli wszyscy o tym wiedzą to moderator wie co z tym zrobić.
     
  6. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Nie wszyscy też siedzą dniami i nocami na forum jak niektórzy z Was. Jak widać niektórzy nie wiedzieli skoro zaktualizowali dasha.
     
  7. bryan123

    bryan123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo nie czytają uważnie , z drugiej strony majac przerobke zawsze przed aktualizacja bym tu zagladal.
     
  8. Bartoshek

    Bartoshek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Giżycko
    Aha, czyli przerobić jeszcze raz konsolke i po sprawie?
     
  9. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  10. Bartoshek

    Bartoshek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Giżycko
    Dzięki za szybkie info! :D
    Temat jest chyba do zamknięcia
    Pozdrówki ;d
     
  11. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A jeżeli za pare tygodni jakas gra zaktualizuje mi dasha (i firmware tez), to czy bede musial od nowa przerabiac xboxa? Czy taka przerobka... "przez grę z płytki" nie wgra mi tego starego fw?
     
  12. Bartoshek

    Bartoshek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Giżycko
  13. owcu

    owcu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jesli miałem już przeróbkę, to mogę teraz ją zrobic we własnym zakresie używając np.
    Kod:
    [url=http://nie będę kradł.org/*******/5979862/iXtreme_LT_]iXtreme LT+ (download *******) - nie będę kradł[/url]
    tego..?
     
  14. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  15. ted21

    ted21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja myslę,że te wasze rady dotyczace wgrywania ponownie LT+ do napedów kryje duże ryzyko,gdyż w ten sposób zniknie z napedu ta cześć softu która przygotowywuje go do czytania nowego formatu płyt.I co bedzie kiedys dalej,jak te formaty płyt sie pojawia.Naped bedzie do wyrzucenia,bo nie bedzie go jak zaktualizować,bo soft w konsoli który tego dokonuje drugi raz sie nie wczyta.Moze sie myle ale niech fachowcy ten fakt przemyslą i wyprostuja moje rozumowanie.Trzeba patrzyć docelowo a nie działać pod wpływem chwilowej potrzeby.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum