1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapi133, Wrzesień 8, 2011.

  1. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedano nagrałem sobie grę (konkretnie mortal kombat) podczas nagrywania nie było żadnych błędów wkładam płytę do konsoli gra się uruchamia i jak zaczyna się filmik początkowy konsola się zawiesza i dalej nie chce isc ;/ wiecie o co biega ? ;/ pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Może za duża prędkość nagrywania, może wadliwa płyta ( w nagrywaniu nie musi wykazać) Spróbuj zainstalować na dysku
     
  4. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na dysku też nie moge zainstalować przy 43% się zacina ;/ a nagrywałem prędkością 2,4
    ale skoro się uruchamia to chyba nie trzeba do obrazu dogrywać jakiegoś pacha czy coś w tym stylu prawda ?
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przepuść jeszcze raz przez abgx-a i ponownie nagraj. Widać płyta miała jakąś wadę. Zdarza się : )
     
  6. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myślisz że się powiedzie ? a może nagrywarka uszkodzona jest ?
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Spróbuj, stracisz jedynie 5 zł. Zdarza się, że pomimo braku komunikatów o błędach podczas nagrywania, gra nagra się nieprawidłowo
     
  8. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbuję :) jak nagram to dam znać dziękuję ;)
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kiedyś miałem taki przypadek, że podczas nagrywania bardzo obciążąłem kompa, przez co imgburn miał problemy z buforowaniem. Gra niby nagrała się prawidłowo, ale niestety w konsoli miałem jedynie komunikat bym płytę przetarł ściereczką. Powtórne nagranie pomogło
     
  10. sielak2

    sielak2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Według mnie słaba nagrywarka o ile komp nie ma problemu z odczytem płytki to delikatny laser w xbox nastawiony na "super-czysto" nagrane oryginały już tego nie ruszy.
    Można próbować:
    1.Szczególnie polecam włączyć weryfikacje w ImgBurn wtedy mamy jaśniejszy wgląd w sytuacje.
    2.Zmniejszyć prędkość do 1x
    3.Nie robić nic na kompie podczas nagrywania.
    4.Pozamykane procesy:przeglądarka, gg, winamp itd....
    5.Dużo miejsca na dysku przynajmniej 30%
    6.Zdefragmentowany dysk
    7.Upewnić się że zmiana warstwy jest na odpowiednim sektorze chyba 1913760?

    Pozdrawiam i Powodzenia
     
  11. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdziłem tym programem i pisze mi tak :
    DMI is unverified
    SS is unverified

    czy to znaczy że obraz jest zły ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum