1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sprawa - Jasper 2010 i rrod?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sreberko, Marzec 6, 2010.

  1. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Kupiłem w grudniu Xbox'a. Padła płyta główna, swoją drogą z mojej winy, ponieważ zrobiłem przepięcie. Oddałem konsolę na gwarancję i dostałem nowego x-a z datą produkcji 27-01-2010. Od kiedy go otrzymałem grałem może w sumie z 7h. Wczoraj odpaliłem konsolę, żeby sprawdzić płytkę, pograłem ze 20min. Dzisiaj włączam konsolę, a tu ku mojemu zdziwieniu rrod. Kod błędu 0022.

    Czy ktoś może przypuszczać dlaczego się tak stało? Przegrzana nigdy nie była, grałem na niej tylko raz dłużej około 1,5h.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie masz już Jaspera tylko Vahile czy jako tak i ona ma CPU i GPU w 45nm
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaka bzdura jeju... 60 nm cpu i gpu i to jaspery mają.

     
  5. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Vallhalla jeszcze nie miała premiery więc jak ją może mieć?Bzdura heh
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No cóż to tylko sprzęt elektroniczny, który ma prawo się zepsuć
     
  7. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    dzwoń do M$, opisz sprawę i oddaj na gwarancję
     
  8. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Też mam tak zamiar zrobić, ale to v3, którego przerobiłem. Wgrałem oryginalny firmware i zakleiłem plomby. Nie ma nawet jednej ryski, nie widać, że była rozbierana. Mam tylko nadzieję, że nie będą zaglądać do napędu. Zresztą nie powinni, przecież z nim jest wszystko ok.
     
Wczytywanie...

Poleć forum