1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sprawa... problem :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez manjak34, Październik 6, 2014.

  1. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam dwa konta na konsoli xbox one :) Moje główne i mojego młodszego brata :) Na jego koncie zakupiłem shadow of mordor :) i w sumie nic w tym złego ale... gdy sie wyloguje z jego konta i wracam na swoje i chce zagrac w gre to wyskakuje komunikat : "Czy zakupiłeś juz gre lub aplikacje ? jesli gra jest na dysku włóz teraz dysk. Jesli nie jest na dysku upewnij sie ze jestes zalogowany do xbox live. jesli nie posiadasz uprawnien do uruchomienia gry pobierz wersje demo lub zakup gre w sklepie xbox"... I nie moge na swoim grac dopoki nie odpale konta brata w tle ... wtedy moge grac ale to jest bezsens jezeli gra jest na dysku powinna byc uruchamiana normalnie ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. k0zik

    k0zik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pułtusk
    Może Microsoft coś wymyślił żeby ludzie kont nie sprzedawali z licencjami na gry...
    Czy ktoś jeszcze się z tym spotkał ?
     
  4. manjak34

    manjak34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a co sprzedaz kont ma tutaj do rzeczy ? wtf ?
     
  5. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  6. garf78

    garf78 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    175
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dokladnie ustaw konto brata jako domyślne (Home) i będzie oki :)
     
  7. diablo500

    diablo500 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niech ktoś zrobi jakiś poradnik o kupowaniu kont i "niby licencjach" xbox home bo już ręce opadają czasami..
     
  8. Tobah1990

    Tobah1990 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Ja kupiłem sobie też niedawno profił i 0 problemów z tymi xbox home itd. Nie musiałem nic robić poza tym że zalogowałem się na ten profil następnie przelogowałem na mój i sobie gram bez problemów i bez ustawiania tego xbox home wszystko działa
     
  9. FLEX Jastrzebie

    FLEX Jastrzebie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2014
    Posty:
    150
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To usuń za miesiąc gre i pobierz ponownie
     
  10. czarnuchyo

    czarnuchyo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    jak jest dobry sprzedawca to nie bedzie problemu :) ja kupilem konto zaraz po zakupie xone (maj) i tydzien temu sciagalem na nowo.
     
  11. k0zik

    k0zik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pułtusk
    Tez zamierzam kupić grę / dwie w ten sposób ale boję się bana... myślicie że to realna groźba ?
     
  12. dolo

    dolo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    zabrze
    na koncie którym zakupiles gre w ustawieniach wejdz w moja konsola domowa kliknij chyba z dwa razy i tyle każdy profil będzie mógł grać w ra grę bez konieczności logowania tego konta
     
  13. dolo

    dolo Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    zabrze
    nie rozumie jednego po co kupujecie te konta na allegro jak możecie mieć taniej jak kupicie na dwie osoby bez ryzyka bana
     
  14. k0zik

    k0zik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pułtusk
    Ja tez mam dziwny problem...

    Otóż na początku podłączyłem dekoder do konsoli i ładnie mi TV działało.
    Ale jak się okazało TV nie działa gdy konsola jest wyłączona.
    Skoro tak, to odłączyłem dekoder od konsoli... I od tego czasu po włączeniu konsoli wita mnie ekran o treści... Utraciliśmy sygnał z twojego dekodera, sprawdź połączenie...
    Da się te powiadomienie jakoś wyłączyć ?
    Strasznie wkurw...
     
  15. andijaw

    andijaw Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2014
    Posty:
    270
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Trójmiasto
    Zmień w ustawieniach trybu Instant-On opcję uruchamiania TV przy starcie lub włącz tryb oszczędzania energii.
     
    1 osoba to lubi.
  16. k0zik

    k0zik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Pułtusk
  17. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Witam zakupiłem forze horizon 2 na allegro i mam to samo,zrobiłem moja konsola domowa z tego profilu co kupiłem i już wszystko hula ale mam pytanie czy jak usunę ten profil to znów wyskoczy mi komunikat "czy kupiłeś grę lub aplikacje "?
     
  18. czarekpl

    czarekpl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    nie nic nie wyskoczy mozesz byc spokojny
     
  19. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    jednak muszę mieć ten profil bo wyskakuje komunikat ;/
     
  20. y34h

    y34h Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a ustawiłeś w ustawieniach konsoli, jak byłeś zalogowany na tamtym profilu ze to jest domowa konsola xbox?
     
  21. Rafał Jankowski

    Rafał Jankowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Oczywiście że tak i usunąłem profil ale dalej wyskakiwał komunikat..trudno zostanę z tym profilem
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. matizc
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    268
  2. tookiest
    Odpowiedzi:
    18
    Wyświetleń:
    1532
  3. Oskisko
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    575
  4. kokos0
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    590
  5. Szpula321
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    497

Poleć forum