1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sprawa. Proszę o pomoc !!! Kinect a raczej jego brak

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez samael88, Luty 2, 2011.

  1. samael88

    samael88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin/Poznań
    Witam. Mam konsole elite falcon z napędem liteon przerobioną ixtreme lt+ i mam takie pytanie na przykładzie nowego nfs. mam oryginał i działa bez problemu a kopia chce podłączenia kinecta i nie mogę tego wyłączyć w dashu. Jakie jest lekarstwo na to . Inne kopie też chcą kinecta a ja go nie mam . Proszę o rade.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dziwne hehe.........pierwszy raz widze...........
     
  4. samael88

    samael88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin/Poznań
    dzisiaj sprawdzalem u kolegi konsola z 2006 napęd benq lt+ i to samo a w dashu jest opcja odlacz czujnik kinect ale nie dziala moze dash jakis do **** czy obrazy zle zrobione ??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Prawdopodobnie jest to problem z obrazem plyty. Nic z tym nie zrobisz.
     
  6. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Hehe a to może jakieś nowe zabezpieczenie na piraty ? hehe a tak na serio to nie mam pojęcia o co chodzi, bardzo dziwne :)
     
  7. samael88

    samael88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin/Poznań
    no nic sprawdze jeszcze inne obrazy jak ktoś będzie mial jakiś pomysł pisać
     
  8. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może to zamiast NFS:HP to jest Kinect Joy Ride? Sprawdź dokładnie.
     
  9. kamil123l

    kamil123l Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kutno
    albo po prostu graj z oryginału a nie z obrazu co nie ?
     
  10. stefan91

    stefan91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to musisz kupic kinecta ;d mam na sprzedaz :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum