1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sprawa z padem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez 4fr0, Luty 27, 2009.

  1. 4fr0

    4fr0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawa wygląda tak: gram sobie jakiś czas i nagle na padzi zapalają si zielone lampki (wokól przycisku X'live) naprzemian 1,3 i 2,4 niby nic się nie zmieniło, ale mam wrażenie, że analogi nie działają tak płynnie jek przed zapaleniem się tych lampek. Jakieś pomysły? Od razu powiem, że baterie zmieniałem jakiś tydzień temu (niestety nie akumulatorki), czy lampki sygnalizowały słabą baterię?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Raczej tak świecą na zmiane gdy baterie są prawie wyczerpane. Dlatego do pada nie używa się zwykłych bateri bo szybko padają tylko alkalicznych dlużej czymają. Wciśnij przycisk załaczający konsole na środku pada (nie przytrzymuj, klknij) i na rogu sprawdż stan bateri ile masz kresek. A to że analogi nie chodzą tak płynnie to wynik słabych bateri...
     
  4. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    konsola nie bedzie dobrze ci pokazywała stanu baterii (u mnie mam zawsze 4 kreski,pozniej za jakis tydzien 3 i pozniej juz tak jest az do wyczerpania) ten wskaznik jest dla oryginalnego zestawu play and charge MS.
     
  6. Maciek797

    Maciek797 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Głogów
    to wszystko wina bateri ja tez tak mialem ze klocek nie pokazywal dobrze stanu bateri i tez kupilem duracele alkaliczne ale lezaly troche w padzie ok 2 miesiecy bo mnie nie bylo w domu i gdy wlaczylem pada tez mi migaly diody zmienilem baterie i wszystko ok


    PS. ludzie odrazu panikuja zamiast sie domyslec i cos sprawdzic samemu:eek:
     
  7. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Akumulatorki się ładuje.. i wszystko będzie grało.
    Pamiętaj o tym, nie będą Ci trzymać miesiąca :]
     
  8. brejhart

    brejhart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Widze ze ten temat juz rozwiazany. Ja podepne sie tutaj zeby nie zasmiecac forum.
    W koncu temat "Dziwna sprawa z padem" jest szerokim pojeciem:)
    Do rzeczy:
    Mam oryginalnego pada MS bezprzewodowego i po wylaczeniu swieci sie caly czas (troche slabiej niz przy wlaczonym padzie) dioda nr1. Co moze byc przyczyna??
    Mam jeszcze 3 inne pady i w zadnym to nie wystepuje.
     
  9. gonzalinho

    gonzalinho Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno coś z baterią ja też tak miałem , że wkładałem nową baterie i dalej mi tak wyskakiwało ...Ale kupiłem inne baterie <innej firmy> i wszystko ładnie śmiga a te przyciski gorzej działają pewnie od tego urzywania
     
  10. don84

    don84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miasto Łódź ;)
    Ja miałem to samo. Używałem baterii teraz przeszedłem na akumulatorki i problem zniknął. Spróbuj przejść na akumulatorki lub baterie jakiejś konkretnej firmy i problem powinien zniknąć.
     
  11. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    te lampki pala sie tez przy loadingach/doczytywaniu-.-



    matko jak to fajnie brzmii 'mam wrażenie, że analogi nie działają tak płynnie jek przed zapaleniem się tych lampek'...sila perswazji .
     
  12. EnZ00

    EnZ00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytów
    hehe analogi to zajechales.

    a baterie zainwestuj w dobre i nie bedzie problemu ja caly czas jade na energizer. i super sprawda zero problemow a mialem juz 6 padow.:p:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum