1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sprawa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szpula321, Grudzień 29, 2012.

  1. Szpula321

    Szpula321 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam nagrywarke w laptopie HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N. Wyczytałem w internecie zeby sprawdzić czy moja nagrywarka nagrywa XGD3 jest program który nazywa sie BURNER MAX PAYLOAD ver. 015. Po wykonaniu operacji wyszło na to ze moja nagrywarka nagrywa własnie kopie XGD3, tylko pytanie jest teraz takie czy wgrać do niej burner max? nic sie nie stanie?

    BurnerMAX IS enabled !
    Free Space: 8,738,897,920 bytes

    New Media detected in drive G:\
    BurnerMAX IS enabled !

    tak pisało w programie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nic nie wgrywasz,odpalasz ten program potem img burn i nagrywasz
     
  4. Paczi

    Paczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nawet nie było potrzeby instalacji tego programu, trzeba było sprawdzić tylko czy nagrywarka nagrywa dwuwarstwowe płyty. Nie ma znaczenia czy XGD 3 czy XGD 2 jeżeli nagrywarka poradzi sobie z dwuwarstwówką.
     
  5. Szpula321

    Szpula321 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to czyli co odpalam ten program potem imgburna i nagrywam .? bo wczoraj chciałem zgrac własnie gierke i ciągle mi sie zacinalo przy 49% i wyskakiwał błąd :) a jak odpale wczesniej ten program to bedzie hasać ?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    powinno nagrywaj najlepiej na verbach tak radza twórcy programu
     
  7. Szpula321

    Szpula321 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no czekaj spróbuje zgrać gre ;p bo akurat czyste płyty zaniosłem do kumpla zeby mi nagrał :|
     
Wczytywanie...

Poleć forum