1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sytuacja z gra ...

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Xonee, Maj 26, 2011.

  1. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no wiec przejde odrazu do rzeczy ... gram w nfs unleashed 2 ... no i chce sobie pogracw coda MW 2 wsadzam plytke robi sie czarny ekran i po chwili wyskakuje ze nie mozna odczytac plyty oO wylaczylem konsole i na nowo ... to samo ... ZAINSTALOWALEM GRE NA DYSKU BEZ PROBLEMU ... chce odpalic dlalej to samo nie mozna odczytac plyty ... inne gry dzialaja bez problemu gre nagralem na verbatimie 2x i normalnie dzialala ... mam dashborda kincekt beta ... tego nowego nie mam co sie stalo ze nie dziala nawet z dysku ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zgraj gre na dysk
    przepuść przez abgx żeby dograł potrzebne patche......milion takich tematow na forum a ty nie poszukałeś nawet 5 minut
     
  4. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    zrozum gra caly czas mi chodzila ... zainstalowalem ja na dysku ... z dysku tez nie chce odpalic a zainstalowala sie bez probelmu ... co mam na nowo obraz gry robic patchowac i znowu na plyte wydawac jak jakis czas temu mi smigala bez problemu zadnego ?
     
  5. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Napisz dokładnie jaki masz dashboard bo "kinect beta " za wiele mi nie mówi napisz też jaką masz przeróbkę napędu (wersja) . Problem może być w tym że masz jak nowszego dasha 13148, który usuwa przeróbkę napędu (inne gry działają?Jak nie to już masz odpowiedz...) lub dasha 12652 który dodaje do ap 25 do Cod MW2 Cod BO i Halo reach(jeśli masz przeróbkę napędu LT+ to zgraj gre na kompa przeskanuj abgx360 z ustawieniami odpowiednimi{zakładka Autofix > Level3} wiejecj w stosownym temacie na temat abgx ).Jak niemasz LT+ a masz dasha 12625 lub nowszego to w gry z ap25 niezagrasz aż kupisz oryginał lub przerobisz napęd na LT+
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    odlacz dysk i zobacz czy bez dysku dziala.
     
  7. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna

    Tofik odp na moje pytanie i moj problem ... mam dasha 12625 ale nie mialem pojecia ze ten dash dogrywa ap do cod bo i mw ... no to super -.-" a mnie chec na shoootera wziela a mam tylko BO i MW2 ... czyli zebym zagral teraz w CODa musze miec lt nowego wgranego ? ;/ jaaaa ale lipa :(
     
  8. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dokładnie musisz mieć LT+ ale narazie się wstrzymaj bo nie wiadomo kiedy ma wyjść LT.2.0 i nowe gry co będą teraz wychodzić możliwe że będą go potrzebowały (narazie chyba żadna dostępna gra nie potrzebuje nowego lt2.0 ale najnowszy dashboard 13148 i nowy format zapisu gier ma to zmienić ). Dodatkowo zasmucę Cie że na 99% za próbę odpalenia gry z Ap25 masz flagę na konsoli wiec uważaj z LIVE!! Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum