1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwna sytułacja nagrywania prosze o pomoc

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez cola1992, Listopad 19, 2012.

  1. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    Pobrałem grę GTA IV MULTI5 PAL i pierwszy raz mi się zdarzyło tak:

    buffor pełny druga kreska tez pełna i nagrywa i podczas nagrywania buffor spadał co chwila do 0 to na dole tez i od nowa szedł do góry(pisało coś na dole write sectors itp) i niby nagrało mi płytę otwieram w kompie i są dwa pliki AUDI I VIDEO TS ale nie ma system update.Zamierzam grać na live.Obraz przed nagraniem dałem w abgx360 mimo,że nie potrzebna przy xgd2 sprawdzać to dla pewności sprawdziłem i było ok.Czy można włożyć pyte do napędu i zobaczyć czy nie warto? co się mogło stac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Laser w nagrywarce jest już słaby.
     
  4. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    Czyli nagralo poprawnie czy nie? można taką płyte włożyć? nic nie bd sie cieło?

    Przepraszam za post pod postem ale czy można taką płyte uruchomić? proszę o odp bo nie wiem czy uruchamiać teraz czy nie

    //Nie przepraszaj. Dla mnie to czysta przyjemność
    Warn
    ~z0nk31
     
  5. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Włóż i sprawdź, nikt na forum nie jest jasnowidzem i nie przewidzi co Ci się stanie, czy gra pójdzie czy nie. Jak włożysz źle nagraną płytę nic się nie stanie (sprawdzałem). Pozdrawiam, Malan.
     
  6. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    uruchomiłem grę i się wczytała,teraz instaluje i też się instaluje.Pamietam,że pod koniec nagrywania w img wyskoczyło succefully(lecz podczas nagrywania buffer spadał nawet do 0) to powinno być okey wszystko?
     
  7. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    Skoro nie wywaliło błędów w końcówce i otrzymałeś pozytywną wiad. to możesz się chyba cieszyć, gra się instaluje więc bądź dobrej myśli. Ale raczej tak (-; .
     
  8. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    tak tak na końcu wyskoczyło succeffuly,gra się załadowała,instaluje się.Chodzi oto czy nie bd się ścinała itp ale chyba nie?
     
  9. Malan

    Malan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2012
    Posty:
    131
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dobczyce
    To już zależy od płyty i nagrywarki więc Ci nie powiem, sam się przekonasz (-; .
     
  10. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    Gra się zainstalowała przed chwilką,Zanim uruchomię na live puściłem w abgx360 płytę niech sprawdzi na razie jest okey.Potem jeszcze nero discspeed i na live ;]
     
  11. cola1992

    cola1992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    C/Winows/System32
    koledzy jest problem uruchomiłem gta gram ok uruchomiłem ponownie i sie zacina.Dla pewności kupie jutro płyte i nagram na nową.A dla czego się zacina? wina tego bufera?
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum