1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne..nigdy tak nie miałem wcześniej ??pomoc ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Danson, Luty 6, 2011.

  1. Danson

    Danson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.

    Wypakowałem sobie dziś jak zawsze grę.Wchodzę w folder gdzie wypakowałem i są dwa pliki 1 dvd a 2 (niby obraz płyty ale jako spakowany)i tu kieruje moje zdziwnie.Nigdy wczesniej tak nie miałem.Zawsze po wypakowaniu był plik dvd i obraz iso do wypalenia aie obraz spakowany. Gdy chcialem wypakwoac obraz okazało się że w środku jest plik System Audi I Video wiec bez sensu wypakować.Próbowałem dopisać skrót .iso ale nadal ci ciągle obraz jest ale spakowany.Przepuściłem też go przez deamona ale nadal nic.Fakt jets to obraz ale nie w tej samej ikonie co zawsze jakos obraz.iso.

    Prosze o pomo co muszę zrobić bo nigdy tak wcześniej nie miałem. 2 gry rozpakowałem nadal to samo. plik dvd i obraz ale spakowany nie jako np: gta4.iso

    Czekam na odp.Dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zobacz jakie ma rozszerzenie w wartościowościach pliku bo z tego co widze archiwizator powiazal pliki ISO ze soba, a podpisywanie rozszerzenia nic ci nie da jesli masz ukryte ich pokazywanie
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    To ze widzisz tylko dla foldery to normalne. Nie musi to byc plik iso, moze byc tez inny. Jesli cos by bylo nie tak to program do nagrywania nie pozwoli wypalic plyty.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. Danson

    Danson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli co mam zrobic?nagrac normlanie z plikiem dvd i tym spakowanym ? czy może ktos pomoże dokładnie jak zrobić aby zamiast spakowanego obraz był normlany jak zawsze?


    wartoscipliku?nie bardzo rozumiem.
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    właściwości i tam masz rozszerzenie, nic nie rób normalnie nagraj to jest normalny obraz tylko ma inny rozszerzenie niż iso.
     
  7. Danson

    Danson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z ciekawości odinstalowałem winrara i co mnie zdziwiło ;D teraz obraz wygladam ikono jak plik.dvd wiec tak jak mówicie bez problemu zacząć nagrywac?
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przywiazanie plikow nie powoduje jego zmiany no chyba ze zmienisz go np za pomoca winarara
     
Wczytywanie...

Poleć forum