1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne problemy z grami po przejściu na Windows 8.

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez AdamO12349876, Sierpień 3, 2013.

  1. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kilka dni temu zainstalowałem Windows 8 Pro Build 9200 (oczywiście oryginalny) i zaczęły się problemy z grami. Otóż, po włączeniu obojętnie jakiej gry (PoP T2T, League of Legends, Dead Island Riptide były uruchamiane po zainstalowaniu Windowsa pierwsze) pokazują się dziwne plamy, kolorowe paski i inne dziwne kształty. W niektóryh grach to ustawało po jakichś 15 minutach grania (np. Spiderman 3). Do tego jeszcze w Call of Juarez Gunslinger po rozpoczęciu gry mam wieczny loading (WTF?!). Sterowniki mam zainstalowane najnowsze a gry te działały na Win7 normalnie (z wyjątkiem CoJ:GS, bo w to miałem okazję "zagrać" dopiero na Win8).

    Alert Zły dział!

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam Windows 8 i wszystkie gry chodza normalnie. Nie zapomniales o sterach do grafiki?

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  4. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sterowniki są wszystkie.....Ale.. o dziwo nagle nie ma żadnych problemów z tymi plamami. Zostało tylko Call Of Juarez. Wie ktoś może dlaczego ały czas mam loading?
     
  5. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Gra piracka?

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  6. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Steamowa.... Nawet zmienianie parametrów startowych na steamie nie pomaga.
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Jaką masz kartę graficzną ? Najlepiej cały twój PC rozpisz tutaj.
     
  8. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie PC mam dość słaby ale w tamte gry da sie grać....

    GeForce 7600GT IntelCore 2 Duo E4500 2.20GHz, Windows 8 Pro 64Bit i 2 GB RAMu... ta wiem... gunwo a nie PC ale jeszcze da się grać.
     
  9. mafey

    mafey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Z tym windowsem masz tak jakbys hmmmm , do URSUSA podpial 15 przyczepek . . Do tej konfiguracji pc jedynie XP lub 7 moze a nie 8 :banghead::banghead::eek:

    Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    W kazdym razie na pewno nie 64-bit :D

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Co wy gadacie, Windows 8 ma mniejsze wymagania jak 7. Sam używam na podobnej konfiguracji tylko na zintegrowanej grafice i mam wersje 32bit. Wszystko działa szybciej jak 7.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. AdamO12349876

    AdamO12349876 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie mam zamiar dołożyć 2 GB RAMu i kupić Radeona HD 7790 albo GeForce 9600GT, ale nie o tym jest ten temat. Ma ktoś pomysły co do Call of Juarez?
     
  13. grzecho2815

    grzecho2815 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja też gram normalnie poszukaj jakiś sterowników czy tym podobne ;P
     
  14. Blanka87

    Blanka87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wracaj na siódemkę, windows 8 to jakaś pomyłka, dobry może na tablety ale na pc żenada
     
Wczytywanie...

Poleć forum