1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne problemy z Xbox360 RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matimoto, Grudzień 26, 2013.

  1. matimoto

    matimoto Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć!

    Słuchajcie, dziś zauważyłem mega dziwne problemy z moim Xboxem 360. Parę dni temu się przeprowadziłem i nie miałem okazji jeszcze uruchomić Xa. Dziś mnie zaskoczył.

    Na wstępie zaznaczę, że mam Xa przerobionego RGH z najnowszym Dashem 3.0b Rev775

    Problem jest następujący. Ściągnąłem sobie Halo 4. Chciałem ściągnąć TU, aby pograć przez System LiNK. Po wejściu do Menadżara TU nic się nie pojawiło, więc nacisnąłem 'Y - Pobieraj TU'. Zakończyło się zwisem. Reaguje tylko środkowy przycisk na padzie.
    Znalazłem podobny problem na tym forum, rozwiązaniem u jakiegoś kolegi było zmiana Skina. Niestety w moim przypadku nie pomogło. Wyczyściłem dane gier w ustawienia FSD - nie pomogło, dalej to samo. Co więcej, teraz nie mam żadnych okładek i za Chiny nie mogę ich pobrać!

    Stwierdziłem, może problem z siecią! Ale: adres IP dostaję, konsola nie odpowiada na pingi, serwer FTP na konsoli działa, mogę na niego wejść, więc o co kurde biega?

    Ma ktoś jakiś pomysł, co mogę zrobić? Dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    wrzuć nową kopię FSD i zobacz czy pomogło , a z okładkami to zrób tak że ustaw od nowa ścieżki z grami i okładki powinny się pobrać punkt 3.1 http://xboxforum.pl/artykuly-196/jtag-i-rgh-poradnik-uzytkownika-v1-8-a-145552/ a jak nie to ręcznie punkt 3.2
     
  4. matimoto

    matimoto Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli muszę zastosować punkt 2.5 z poradnika, a pliki ściągam z punktu 2.1 tak?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    ściągnij sobie z neta wersję 775 (najnowasza)i poszukaj poradników jak przeinstalować FSD ,
     
  6. matimoto

    matimoto Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeden post wyżej zapytałem Ciebie właśnie, czy tam to mam zrobić, to mi powtórzyłeś to, co ja napisałem...
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak jest.
     
Wczytywanie...

Poleć forum