1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne Pryczenie ... Problem (?)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Nunek, Styczeń 10, 2009.

  1. Nunek

    Nunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Mam pewien problem (?) otoz po wylaczeniu boxa telewizor wydaje z glosnikow pryczenie :D (prrrrrrrrrrrrrrrrr) nie da sie tego sciszyc nawet jak na 0 jest to pryczy , wylacze telewizor i wlacze to juz tego nie ma ale potem jak znowu pogram w box i go wylacze to znowu pryczy :p ( Chyba kazdy kmini o co mi chodzi ? Jak nie to postaram sie to wytlumaczyc jakos jasniej choc watpie czy sie da , poprostu po wylaczeniu Boxa i pozostaiwniu go na trybie HDMI telewizor pryczy jak przelacze na np PC i znowu HDMI i problem znika , ale czy tak powinno byc ? chyba nie .. moze ktos z was mi pomoze ? Kabel HDMI mam z pozlacanymi koncuwaki 24k zlota firma HAMA kabel jest bardzo gruby , moze to wina kabla ? POMOCY ! nie chcem zeby mi pierdzial zawsze jak wylacze boxa bo sie boje ze cos sie dzieje !! TEN NAWIAS TO EDIT ) box podlaczony jest kablem hd , to jest jakas wada ? ktos tak jeszcze ma ? TV : Samsung SyncMaster 2032 mw :cool:

    Nic sie nie psuje itp ? Wazne ...


    Jezeli w zlym dziale dalem temat to prosze o nie usuwanie go tylko przeniesieniego ! Jest to dla mnie wazna sprawa ..



    Nunek.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odłączaj xboxa od prądu tv ma jakieś przebicia nic z tym nie zrobisz
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    kolega tak mial kiedys i to nie byla wina sprzetu jaki podpinal ani kabla tylko w TV z wejsciem bylo cos nie tak........
     
  5. Nunek

    Nunek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    To moze podlaczyc xboxa pod Component ten co byl z boxe razme. Duzo strace na jakosci ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum