1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne przycinanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Sobota, Luty 15, 2010.

  1. Sobota

    Sobota Guest

    Dziwne przycinanie P O M O C Y ! ! ! !

    Witam mam mały problem i nie wiem czy to jest normalne w X360. Gdy ustawie najwyższą rozdzielczość 1080p i włączę meczyk w fifie to momentami są takie lekkie przycinki, głownie jak są stałe fragmenty gry, przy wybijaniu piłki przez bramkarza itd. I w takiej sytuacji muszę mocno kopnąć piłkę, żeby tak jakby obraz przyśpieszył. Czy to problem z moją konsolą, telewizorem czy czym? Mam telewizor Samsung LE32A551.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Kurcze też ostatnio to zauważyłem ale w MW2.
     
  4. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Może konsola nie wyrabia i jest spadek FPS?
     
  5. Sobota

    Sobota Guest

    No tak jakby.
     
  6. Sobota

    Sobota Guest

    To pomoże ktoś? :(
     
  7. fake45

    fake45 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Ruda
    Gra działa s dysku czy z płyty? W Gears of War 2 jak mi napęd padał to miałem chyba z 15fps!Gra cięła niemiłosiernie po instalacjii na dysk było o niebo lepiej.
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ogolnie FIFA 10 jest troche zamulona i widac roznice miedzy 10 a 09. Sprobuj wlaczyc sobie gre na Szybkim tempie. Jakim kablem masz podlaczona konsole - HDMI czy Component?
     
  9. Sobota

    Sobota Guest

    Kablem HDMI a jeśli chodzi z czego odpalam grę to i z dysku i z płytki jest tak samo :(
     
  10. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    być może gra jest źle zoptymalizowana. A pirat czy oryginał?
     
  11. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Często się tak dzieje możliwe że masz zła gre próbowales inna ??
     
  12. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Próbowales inna gre ?
     
  13. Sobota

    Sobota Guest

    Gra jest oryginalna ; ) Na razie zauważyłem to z Fifą ;)
     
  14. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    ...a może ściągałeś coś w tym czasie z netu. U mnie to było przyczyną
     
  15. Sobota

    Sobota Guest

    To niemożliwe ;) Nie mam konsoli podpiętej do neta ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum