1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne Pytanie...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez jacusiekk, Styczeń 2, 2011.

  1. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    Czesc koledzy, mam takie dziwne pytanie, nie mam juz zabardzo kasy zeby sobie kupic adapter wi-fi do Xklocka,w domu mam taki adapter [​IMG], moje pytanie polega na tym ze, czy on by dzialal na xboxie? Licze na wyrozumialosc :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Wepnij i sprawdz, nie latwiej? Zepsuc nic nie zepsujesz :)

    A dzialac pewnie nie bedzie to to Microsoft, a oni musza blokowac kazdy sprzet ktory nie ma ich metki zeby zdzierac potem 200zeta za karte sieciowa.
     
  4. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    To samo chciałem napisać tylko mnie uprzedziłeś(-;
     
  5. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    fajnie by bylo jakby dzialalo bo mi sie nie chce wydawac 150zl
     
  6. nes1212

    nes1212 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak sprawdzałeś czy działa?
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    A nie łatwiej kablem???
     
  9. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Przecież nie każdy może sobie pozwolić by kilkunasto metrowy kabel przebiegał przez pół domu by tylko konsola miała neta... Raczej w tej kwesti nie ma "tańszych zamienników" albo adapter M$u, albo długi kabel, albo kupno slima.
     
  10. MaverickPL

    MaverickPL Guest

    Albo adaptery do przesylania sygnalu ethernetowego przez gniazdko elektryczne :p

    Inne rozwiazania zawsze sa :p

    ps. Nie zawsze sa tansze ;-)
     
  11. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    albo accespoint (lub router wifi) z trybem clienta - koszt max 90 zł.
     
  12. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Ja myślę, że jedynym rozwiązaniem jest kupno tego adaptera od m$, a swoją drogą to rzeczywiście mogliby już odpuścić z tym blokowaniem
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Malineczka
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    178
  2. xdosSantosx
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    287
  3. KubsOne
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    299
  4. Belic
    Odpowiedzi:
    17
    Wyświetleń:
    904
  5. Speedfight
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    483

Poleć forum