1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne rzeczy ze spoofem

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez KamileQ, Listopad 1, 2011.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kupilem xboxa z padnietym liteonem, wsadzilem benq i wgralem lt 2.0. Zapomnialem zrobic spoofa na litka ale...

    Wszystkie gry dzialaja, aktualka bez problemow przeszla. To normalne?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Normalne, dobrze wykonales bez spoofa.
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    moze benq tam byl fabrycznie
     
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Konsola z konca 2008r. wiec litek. Skoro dziala bez spoofa to po co on jest?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  6. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Właśnie teraz ze spoofem na najnowszym dashu nie działa (wyskakuje 1 czerwona dioda, błąd e64)
     
  7. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest wlasnie konsola smierci przez nowy DB spoof za przeróbke napędu.Gdyby naped wymienic Ms gwarantuje poszkodowanym wymiane konsol z innym napędem orginalnym niz to ktore wymuszaja gry xgd3.
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Wyjasni ktos po co jest spoof jak bez niego dziala?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  9. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Spoof = konsola dostaje wtedy flage i wykrywa spoof na dashu 13599.

    Dawniej nie bylo AP2.5 i xgd3 to byl problem ze spoofem , teraz masz lt+2.0 zmodyfikowany nie musisz juz uzywac spoofingu.
     
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Czyli zamiast litka bez problemu mozna podlaczac inne napedy?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  11. Tomek Warowny

    Tomek Warowny Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem ze spoof'em proszę tutajhttp://xboxforum.pl/konsola-f23/blad-podzczas-aktualizacji-pomocy-114134.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum