1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwne zachowanie Diablo na RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pretorian85, Wrzesień 5, 2013.

  1. pretorian85

    pretorian85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam!

    Odpaliłem sobie Diablo - pod LiNK również ale mam problem z przyciskiem START :). Może to głupie, ale nie wchodzi mi menu spod tego przycisku ... jakieś sugestie? Na początku gry, jak chce żebym wcisnął START to reaguje po naciśnięciu A ... Dziwny objaw

    pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maja1920

    maja1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Świętochłowice
    Wylacz opcje robienia screenshotow w opcjach pluginu LiNK.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. pretorian85

    pretorian85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wrócę to przetestuję. Dzieki za pomoc. A w którym miejscu to jest? Bo LiNKa mam od wczoraj :D
     
  5. xtomashx

    xtomashx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2009
    Posty:
    190
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki. Zadziałało :)
     
  6. f1older

    f1older Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    696
    Polubienia:
    183
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Evergreen Terrace 742
    settings->plugin settings->F3plugin->enable screenshots(czy jakoś tak). właśnie to zaznaczenie odptasz. :p
     
  7. pretorian85

    pretorian85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    "odptasz" całkiem ciekawe słowo, muszę zapamiętać :D. Dzieki
     
Wczytywanie...

Poleć forum