1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny błąd clone Cd

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Jaroszy, Listopad 4, 2012.

  1. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Witam. Kieruję do Was drodzy użytkownicy pytanie dotyczące programu Clone Cd a dokładniej nagrywania obrazu na płytkę. Posiadam obraz gry Medal of Honour Warfighter i problem tkwi w tym że kiedy wybieram dvd. to wyskkuje mi błąd że nie może odnaleźć obrazu iso chociaz obraz jest o tej samej nazwie co plik dvd lub też wyskuje błąd o layer break że nie może odczytać czy coś w tym stylu. Pomóżcie :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. slako35

    slako35 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    Otwórz plik .dvd w notatniku i popraw....pewnie masz błędną nazwę pliku iso.
     
  4. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Dobra jest nazwa
    LayerBreak=1913760
    imars-mohw2-360.iso
     
  5. slako35

    slako35 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dzierżoniów
    XGD3 Więc LayerBreak=2133520
     
  6. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Nadal nic to nie daje taki sam błąd nie mozna odnaleźć pliku iso ;/
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Dziwny błąd clone Cd

    Usuń plik DVD, przepuść przez abgx i używaj imgburn najlepiej


    Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Dziwny błąd clone Cd

    Innym programem zobacz czy wykryje.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Img nie wykrywa clonem nie wykrywa innych nie znam raczej dobrych
     
  11. Jaroszy

    Jaroszy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    I nikt juz nie doradzi ? :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum