1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny błąd z F1 2012

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KamilKiri, Październik 12, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. KamilKiri

    KamilKiri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wola Radziszowska
    Witam, mam pewien błąd z wyżej wymienioną grą, a mianowicie.

    Gdy gram z płyty to wszystko jest okej i gra gitara, ale jak zainstaluje na dysku (instalacja przebiega idealnie) to od samego włączenia gry xbox strasznie mieli płytę, a po dojściu do pierwzego treningowego wyścigu wywala NIE MOŻNA AUTORYZOWAĆ DYSKU i resetuje konsole do dasha.

    Ktoś wie o co chodzi? Po odinstalowaniu gry z dysku znów gram normalnie...
    Wszystko byłoby okej gdyby nie to że jestem pedancikiem i muszę mieć zainstalowane na hdd. ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Dziwny błąd z F1 2012

    Gra nagrana ihasem ? Jakie lt ?


    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. KamilKiri

    KamilKiri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wola Radziszowska
    Tak, ihasem na verbatimach, lt3.0
     
  5. kusasfull

    kusasfull Banned

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    ...

    Ja miałem podobnie ale ściągnąłem inną wstawkę i wszytko mi działało
     
    1 osoba to lubi.
  6. powerbill1

    powerbill1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Głogów
    Mi się wydaje że to jakieś niedociągnięcie mi w Fifie też o autoryzacje wyskakuje więc gram z dysku :p
     
    1 osoba to lubi.
  7. KamilKiri

    KamilKiri Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wola Radziszowska
    I po problemie!

    Postanowiłem że wypalę od nowa z tego obrazu co już wcześniej miałem i proszę! :)
    DZIAŁA.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum