1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny błąd z RROD 0103.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez psparkers, Wrzesień 17, 2010.

  1. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj bawiłem się zepsutym od miesiaca x-boxem 360 elite. Nie dzialal gdy go włączałem był błąd 0103 lecz w pewnym momencie załapał i normalnie dzialal. Wyłączyłem go i włączyłem znów działa i tak kilka razy. I moje pytanie czy tylko dla tego zaczął działać bo był rozgrzany czy może w tym tkwi coś innego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zimne luty pod GPU potrzebny rebaling jest
    od czasu do czasu moze ci sie włączać ,bo zmieniają się właściwości
    cyny od temperatury ,ale długo nie pociągnie raczej...
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zimne luty pod RAM, zalapal bo sie rzogrzal :p
     
  5. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dziękuję za odpowiedzi ja osobiscie mam dużo czasu żeby go rozgrzewać ale chyba naprawie i sprzedam go na rzecz nowego slim bo na 100% znowu bede mial RROD po wizycie w warsztacie.
     
  6. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sry za zbyt wczesne odświeżanie ale nurtuje mnie jedna sprawa czy po 24 godz. nie włączania x-boxa może tak być że bez RROD-a się odrazu włącza??

    Edit:Juhu moja mam pojechała do olsztyna i nic nie mowiła okazało się że zostałem posiadaczem nowego xboxa 360 slim plus zamówienie Kinteca jak tylko się pojawi.
     
  7. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Moze sie raz zalapie. Ale watpie; tez mialem zimne luty pod RAM. Kupilem nowego x'a... Najlepiej spróbuj...
     
Wczytywanie...

Poleć forum