1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny kod 0011 czy pomyłka xbox'a.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez BITE_17, Listopad 23, 2008.

  1. BITE_17

    BITE_17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem. Swiecą mi się 2 czerwne diody i mam kod błedy 0011. Xboxa zostawiłem w spokoju w zimnym pomieszczeniu i nadal mam ten sam błąd. Xbox byl uruchomiony kilka razy (2-3) w krotkim czasie co zapewne było powodem awarii lecz po taki czssie powinno być wszysko ok. jestem uzytkowiniem xboxa od niedawna (nieszcze nawet na nim nie grałem bo wyskoczył błąd) pordadzcie co mam robic, błagam.
    Zuważyłem że gdzy naciskam reką na konsole od gory dzila lecz jest obraz zly, a gdzu poszczam odrazu sie wyłancza i pojawia się tan sam błąd.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Dziwny kod 0011 czy pomyłka xbox'a.

    Problem pewnie tkwi w x-clamp - są za słabo dokręcone. Ja tak miałęm, jak rozbierałem konsole i za słabo przykręciłem. Rozłóż konsole do momętu gdzie zobaczysz 8 czarnych śrubek na metalowym pancerzu (wystarczy ściągnąć 1 plastik). Dociąg je mocno ale z wyczuciem śrubokrętem torx t-8 (torx 10 też powinien sobie poradzić).
     
  4. Tigger1985

    Tigger1985 Banned

    Dołączył:
    Listopad 19, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Słupsk
    Odp: Dziwny kod 0011 czy pomyłka xbox'a.

    Kod 0011 przegrzewanie (ponoć jeśli występuje po rozłożeniu i złożeniu konsoli należy sprawdzić czy radiatory są dobrze i pewnie przymocowane)

    Pozdro.
     
  5. BITE_17

    BITE_17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Dziwny kod 0011 czy pomyłka xbox'a.

    Okazało się ze jest zle skrecona ale dziękuje wszystkim za odpowiedz.
     
  6. house91

    house91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubuskie
    Witam Miałem ten sam błąd 0011 i myślałem że juz po konsoli ale weszłem tutaj i przeczytałem że może za słabo śrubki dokręcone więc rozebrałem i dokręciłem tak jak powinno byc i teraz HULA aż MIŁO Dzięki :nevreness:
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Archeolog?

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk now Free
     
  8. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,podczepie się pod temat. Moja konsola jasper elite dostała RRODA. Rozebrałem konsole i zauważyłem,iz gdy nacisne mocno palcem na takie kwadratowe czarne coś z napisem Microsoft na płycie głównej to konsola włącza się normalnie a gdy zdejme palec z tego kwadracika to sie zawiesza,co to moe być?
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a sa jakies prymitywne sposoby czym to przyciskać?
     
  11. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Reflow moze pomoc ale na ile nie wie nikt.

    Wysyłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Reflow będzie wystarczający na długi czas, ale nie opalarką...

    No i dobry topnik :)
     
  13. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Torxem T-10 nie dokręcisz tych śrubek od x-clampów , bo jest zdecydowanie za duży.
     
Wczytywanie...

Poleć forum