1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny komunikat - Proszę o pomoc :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzem88, Sierpień 30, 2010.

  1. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    Witam

    Wiecie może dlaczego po włożeniu płyty do napędu konsoli wywala mi komunikat " Dysk z różnymi materiałami " czy to jest :

    źle nagrana płyta
    zły format NTSC
    moja konsola nie obsługuje danego wave
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    zobacz na to[​IMG]

    I jak można sprawdzić które Wavy moja konsola obsługuje ?
    Proszę o pomoc
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jaki xtreme??
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wave jest 2 ale skoro jest komunikat na czerwono czyli jest cos z obrazem nie tak
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    pobierz inną wstawkę;))
     
  8. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    Nie mam pojęcia... konsole kupiłem ok 4 miesiące temu.. wersja elite z dyskiem 120 gb... i miesiąc po tym koleś mi ją przerabiał
     
  9. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    Tzn mam pobrać nową grę ? Spaczowałem ją programem 360 wave na 4 wave... tylko nie wiem czy to coś da ?
     
  10. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    nic to nie da;))
    ale tam a abgxie jest błąd obrazu więc pobierz na nowo grę ale od kogoś innego JAK POMOGŁEM TO PODZIEKUJ
     
  11. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    A która linijka mówi o błędzie ?
    Tak na przyszłość to każda grę trzeba w taki sposób sprawdzać?
    I jak myślisz którą wersje xtreme mogę mieć ? Dodam, że napęd jest jakiś nowszy i przeróbka więcej kosztowała
     
  12. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    bedzie to LT 1.1 lub 1.6NS
    ;))
    czyli nie mosiałbyś patchować żadnej nowej gry
    trzeba sprawdzać bo po co marnowac płyte
    jak myslisz jaka linijka NA czerwono masz napisane;))
    możesz sie spytać oni to sprawdzą a i jak masz LT to możesz se w live pograć ale wtedy trzeba przerobić obraz z ssv1 na ssv2;))
     
  13. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    A tobie też się zdarza albo zdarzyło, że taki komunikat ci konsola wywaliła ?
    Mam itreme 1.61, to jest dobre ? które gry będą mi chodzić a które nie ?
    A wytłumaczysz mi bo nie rozumiem tutaj jednej rzeczy... im wyższy wave tym konsola musi mieć nowsze xtreme ?

    Proszę o odpowiedź bo jestem zielony w tym temacie
     
  14. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    1.tak np LT najnowsa przerobka czyta wszystko
    2.1.61 czyta chyba do vave3
    3.nigfy mi takie coś nie wyskoczyło pobieram z prywatnych serwów więc sprawdzone kopie;))
     
  15. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    A ten screen który rzuciłem to jest z wave 2 ?
    Mógłbyś podać link skąd pobierasz.
    Orientujesz się ile kosztuje przeróbka na LT, czy sam sobie robiłeś ?
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    przerobka na sląsku kosztowała mnie 50zł ale to daje ci ranie w live tu masz moje gg 8610166 jakbyś coś chciał;)) zawsze pomogę
    to strona z torrentami trzeba mieć zapro napisz mi na gg potem to ci wysle
    obraz mam vave2 ale za to ma ssv1 czyli nie pograsz w live z LT;))
     
  17. krzem88

    krzem88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Południe Polski
    Ok dzięki jeszcze raz :) napisze na gg :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum