1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny niepowtazalny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kazik1992, Czerwiec 29, 2011.

  1. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam dość nie codzienny problem . Posiadam xboxa arcade bez dysku z 2008 roku , mam przerobke lt+1.1 napęd liteon 7400 . I dziwny problem . Gdy wchodzę w ustawienia konsoli i informacje to pokazuje mi ze mam dasha 2.0.12625.0 a nie posiadam avatarow , nowe gry nie działają bo wołają aktualizację , nawet podczas grania nie dostaje info o zdobytym osiągnięciu , a jak próbowałem instalować ta aktualizację na nowo nawet nic nie wyskakiwalo o nowej aktualizacji . Proszę o pomoc bo juz nie wiem co mam z tym robić .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damianldz1908

    Damianldz1908 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może spróbuj się pod live podłączyć ?
     
  4. ShadouQ

    ShadouQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Żeby mu przeróbkę cofnęło ? Spytaj się jakiegoś znawcę po problem masz osobliwy.
     
  5. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    wtedy straci przerobke. - jest jeszce takie wyjscie - podlaczasz sie pod live , aktualizujesz to co wyskoczy i idziesz ponownie przerobic konsole na lt 1.9 (wyjscie niemal pewne w skutkach - tj bedzie dzialac wszystko - na moje oko chyab ze inny ktos sie wypowie)
    Cisnij pierw aktualizacje na pena a potem na plyte (z plyty musi ruszyc np nagraj na cd czy dvd)
    sciagnij dasha 12625.
    pozdro
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    "nowe gry nie działają bo wołają aktualizację "
    "próbowałem instalować ta aktualizację na nowo nawet nic nie wyskakiwalo o nowej aktualizacji"

    Więc jak to jest ?

    Dasha 2.0.12625.0 jest najnowszym umieszczanym na grach.
     
  7. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak probowałem instalować z gry to bład wywalało . A jaj z pena to nic nie pokazywało . A boje sie wrzucić najnowszego dasha bo moge miec podmieniony naped . A wtedy bedzie ****
     
  8. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No i o to chodzi .

    I raczej sam odpowiedziałeś na swoje pytanie "moge miec podmieniony naped" .
    Jest to bardzo prawdopodobne.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. mmmeksyk

    mmmeksyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak to jest możliwe że nie wyskakują mu osiągnięcia w grach nawet? z czym to jest związane? nawet jakby miał podmieniony napęd to jest to dziwny problem
     
  12. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Liteon i konsola z 2008 -to by się zgadzało.
    A kiedy aktualizowałeś dasha na 2.0.12625.0 i czy wszystko przeszło pomyślnie.
    Nie brakło prądu,nie wyłączyłeś itd..

    Osiągnięcia - to jak bez profilu się gra .
     
  13. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie aktualizowałem . Kupilem takiego. A profil mam normalnie utworzony a wszystkie savy na pendriva 8 gb zapisuje .
     
  14. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    To poprzedni właściciel coś namotał.
    A cała data konsoli jaka jest - miesiąc ?
     
  15. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napęd jest dobry. Zrób update z gry, tylko z gry która jest dobrze nagrana! bez zmiany wave. Lub wgraj najnowszego i po problemie.
     
  17. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    próbowałem chyba z 5 płyt instalowac i dalej bład . No cóz jezeli mowisz ze naped jest dobry to wgram najnowszego dasha i zobaczymy .
     
  18. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Ale jak wgrasz najnowszego to usunie Ci ixtrime.
     
  19. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pojde do punktu zeby wgrali mi odrazu lt 1.9
     
  20. Wojtek230492

    Wojtek230492 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    263
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
  21. kazik1992

    kazik1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a tez miałes taki sam problem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum