1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny objaw przy wsadzeniu gry

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Suteq, Listopad 12, 2010.

  1. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Otóż dzisiaj nagrałem Jamesa Bonda 007 no i wkładam grę. Niby odczytuje po cichu, co mnie zdziwiło i po napisie Odczytywanie jest napis Otwórz napęd zamiast Zagraj w grę. Co jest? 2 dni wcześniej nagrywałem BO i wszystko grało. Nagrywam zawsze tak samo: płyta Verbatim, prędkość 2.4x, ale zwiększa się do 4x(4x to najmniejsza szybkość mojej nagrywarki). W abgx360 wszystko git tylko wywaliło, że najlepiej mieć ix większy niż 1.6 albo spatchować grę. Grę spatchowałem na wave 3. Dash 9199. Co tym razem poszło nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Frytas360

    Frytas360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to problem tylko z ta gra? bo moze zrobiles wszystko ok tyle tym razem naped cos nawala :)
     
  4. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie no, pierwszy raz mam takie coś. Inne gry włączałem po Bondzie i działają. Fallout, Fifa, Mafia 2, BO. Wszystkie działają tylko przy Bondzie takie coś się dzieje. Próbowałem z 10 razy wymij/włóż i cały czas to samo. Nie wiem czy to wina gry czy czegoś innego. Bo jak gry to bym zaczął ściagać nową, a tak cały czas jestem w punkcie wyjścia. ;/
     
  5. Poles

    Poles Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jaki masz ixtreme? Pewnie będziesz musial nagrac plytke jeszcze raz bo zle sie nagrala, mialem tak ze 2 razy.
     
  6. Suteq

    Suteq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ixtreme LT 1.1. Źle się nagrała? Dziwne, w IMG Burn wszystko było cacy. Ściągam inną wersję i zobaczę czy zadziała.
     
Wczytywanie...

Poleć forum