1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny obraz iso live arcade unplugged

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez kichy, Kwiecień 10, 2010.

  1. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam ściągnąłem sobie płytkę arcade unplugged ale po ściągnięciu włażę do folderu a tam mam coś takiego i nie wiem co z tym zrobić?


    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jeśli dobrze widzę musisz to rozpakować win rarem albo 7zipem.
     
  4. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no mi to na rary nie wygląda,nie tyle gier ściągnąłem i pierwszy raz mam takie gówno
     
  5. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to sa rary -rozpakuj winrarem
     
  7. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak klikam prawym przyciskiem myszy to mi pisze ze mogę skompresować a nie rozpakować :(
     
  8. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    prawoklik, otwórz za pomocą, wybierz winrar i bangla :)
     
  9. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    okey będę na swoim lapku to sprawdzę czy tam jest w ogole opcja otwórz winrarem bo jak przeglądałem to chyba nie było
     
  10. ralph545

    ralph545 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    jeżeli masz zainstalowanego winrara to na pewno musi być taka opcja, jeżeli nie to najpierw włącz winrara a potem ręcznie otwórz jakis plik .rar
     
  11. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kurcze wygląda to tak a winrara mam zainstalowanego wiec nie wiem co sie stało

    [​IMG]



    nie wiem jak to ugryźć
     
  12. Masteq

    Masteq Banned

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    bierz open -> wybierz program domyslny -> wybierz winrara
     
  13. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    hmm i co dalej?


    [​IMG]

    to już wszystko?

    dałem wypakuj do ... ten obraz .000 mam nadzieje że dobrze
     
  14. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    teraz mam coś takiego

    [​IMG]
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wypakuj obydwa pliki (tzn 000 i dvd) i normalnie nagraj
     
  16. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok chyba już jest ok zmieniłem sobie tylko skrót tego obrazu z .000 na .iso i w pliku dvd tez tak samo wiec chyba już jest wszystko ok ???


    [​IMG]
     
  17. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie musisz zmieniać z .000 na .iso wystarczy wybrać w imgburn plik .dvd w którym jest ścieżka do .000 i nagrać
     
  18. kichy

    kichy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    210
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale jak już zmienilem to chyba bez różnicy ???

    OK WSZYSTKO DZIAŁA dzięki wszystkim za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum