1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny obraz na monitorze?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fire, Lipiec 17, 2011.

  1. fire

    fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem ostatnio wysokiej jakości kabel GOLD VGA AV HD do XBOX 360.Podłaczyłem go do swojego monitora lcd firmy LG W2243S 22''.Gdy chcę ustawić wyższą rozdzielczość na moim monitorze,powyżej 1000,to literki robią się lekko podwójne.Nie wiem w sumie dlaczego tak się dzieje.Jeżeli mam poniżej 1000 jest git.Może trzeba jakieś opcje pozmieniać w xboxie.Jeżeli ktoś coś wie lub ma pomysł niech napiszę.Czekam:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Raczej w xboxie nie ma co pozmieniać poza rozdzielczością 780 i 1080 p
     
  4. fire

    fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie to własnie można zmienic te 780 i 1080p.Kumpel mi właśnie kiedyś o tym wspominał bym sobie ustawił na 1080p.Wtedy ma byc najlepszy obraz.Ja tego szukałem i nie wiem,gdzie to jest.Może przeoczyłem?Sam nie wiem.Jak możesz to napisz mi gdzie mam dokładnie wejść w to w xboxie.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ustawienia systemu > ustawienia konsoli > wyświetlacz > ustawienia hdtv.
     
  7. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    ustaw na 1240x720 albo 1920x1080
     
  8. marcincs

    marcincs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Takie coś jest jak monitor nie został dostrojony albo kabel jest kiepski.
     
  11. ZeneQr

    ZeneQr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wysokiej jakości kupiłeś?:) ehh podróba pewno...za ile go kupiłeś? ja też kupiłem wysokiej jakości i miałem podwójny obraz tak jak by...najlepie kupić orginał od MS-u!:)
     
  12. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to z pewnością wina kabla bo miałem takie g**no ale od razu kupiłem kabel na prawdę wysokiej jakości microsoftu za 80zł. Kable Gold wysokiej jakości to tak na prawdę kable Shit g**nianej jakości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum