1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny Obraz

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maly1920, Luty 19, 2010.

  1. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Witam mam problem z obrazem w moim X360 :(

    Problem polega na tym że gdy miałem go w innym TV 42" Philips obraz był normalny chodzi mi o dym itp. a teraz gdy mam podłączonego do 42" Grundiga widzę jakby pixele w dymie nie ma gradientu jakby i widać przejścia między kolorami jest to bardzo irytujące w GTA IV może to zależeć od kabla HDMI ? W tym Philipsie mialem przez inny kabel podlączone :( Proszę o szybką odpowiedz :whistle:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie
     
  4. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Co nie bo nie kminie ? Chodziło mi o sensowną odpowiedz od czego to zależy :/
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    nie sądzę żeby to była kwestia kabli,raczej różnica jest w telewizorach
    telewizor telewizorowi nie równy,a już szczególnie przy LCD
     
  6. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w 100 procentach zgadzam się z przedmówcą. To kwestia Tv.
     
  7. Maderfaker

    Maderfaker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    .
    hdmi daje tylko ladniejszy jakby bardziej czysty,krystaliczny obraz ;p to chyba tv ale nie zaszkodzi kupic kabla... napewno obraz bedzie nieco lepszy :)
     
  8. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    O to nie ładnie możliwe że ten Philips to LCD a teraz mój Grundig to Plazma będę musiał coś zrobić :/ Chyba wymienię się ze Starszym TV :whistle:

    Dodam że teraz mam jakiś Chiński kabel HDMI :/
     
  9. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    możesz zobaczyć na innym kablu, ale jak wszyscy mówią to wina tv.
     
  10. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie oszukujmy sie Grundig to juz nie jest Grundig z przed lat. teraz zostal wykupiony pare lat temu. " Grundig jest pod kontrolą tureckiej Koç Group, właściciela marki Beko"
    Nieestety jakosc spadla. mialem 1 telewizor Grundiga model z 2008r 37" mial okrojona ilosc ustawien i tez mialem podobne problemy z kontrastem itd.

    Jedynym wyjsciem jest poszperac w ustawieniach telewizora bo jak np dasz za duzo ostrosci to bedziesz mial tego typu widoczne szczegoly jak krawedzie trawy w fifie czy rozne widoczne pixele.

    poszperaj w ustawieniach bo idzie na nich naprawde doprowadzic obraz do ladu. i czasem bdb tV LCD moze wyswietlac tragicznie obraz bo ktos pogrzebal w jego opcjach.
     
  11. NSbikesCO

    NSbikesCO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    A może sprawdź 1080p czy 1080i, już chyba kiedyś był taki patent jak nie to jest wina TV.
     
Wczytywanie...

Poleć forum