1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny pół problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez peja101, Listopad 17, 2009.

  1. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Cześć
    Od niedawna mam Forze 3. Jak nagrałem gierke na płytkę to poszedłem od razu spradzić na konsoli. Pograłem trochę, a potem zainstalowałem gre.
    Następnego dnia chciałem sobie pograć i na menu wyskakuje błąd gry i żeby wyczyścić płytkę mimo, że uruchamiałem z dysku. Stwierdziłem, że gra nie działa to odinstaluje. Zrobiłem to, a potem przez przypadek u uruchomiłem gre i działa. Doinstalowałem drugą płytę i też działa. Dodam, że wszystkie inne gry z dysku mi działają. Wie ktoś co może być powodem tego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jozekpl

    jozekpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tez cos takiego mialem z Rainbow six vegas 2, i doszedlem do wniosku ze to wina plyty ;> ( esperanza) ale po kilku krotnym uruchomieniu gry wszystko wrocilo do normy i nie mialem juz tego problemu.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    -Bad sectory
    -zly obraz plyty-raz zalapie raz nie(zalezy od warunkow typu kurz)
     
  5. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nagrane na 2.4x na verbatim. Obraz spradzony abgx i wszystko jest ok. Zmnielem w grze wave 4 na wave 2.
     
  7. dkmaster

    dkmaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może masz coś z obrazem, ściągnij z innego źródła
     
  8. Robert de Clair

    Robert de Clair Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z wave 4? afaik forza 3 jest na W3 choć fakt faktem, ze akurat ta gra jakoś "ciężko" załapuje, czasami na mojej konsoli musze przed zagraniem wysunac i schowac tackę by "chwyciło" no ale moj naped jest stary i zmęczony
     
  9. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Jak mogłeś po pierwsze zmienic z wave 4 na wave 3 jak jest forza na wave 3 a poza tym chyba raczej wave 2 nie pujdzie na ixtreme 1.51 :D
    A co do problemu to spoko. Też tak mam czasami nawet na verbie ale to nic. wystarzczy przetrzec i wlozyc od nowa i odpali. .
     
  10. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    iXtreme w profilu jest zły bo mam 1.5 (wcześniej miałem 1.51, ale mi się coś ******* i przez przypadek wgrałem 1.5)

    Sorry za pomyłke z wavem ;p.

    Płytkę przecierałem nieraz, myłem płynem do okien, żeby zwiękrzyć odblaskowość płyty i nic.
     
  11. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Płyt sie nie czyści płynem do naczyń tylko spec. środkami - możesz se płyty zepsuc :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum