1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem COD modern warfare 2 pomocy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pryputt, Listopad 8, 2009.

  1. pryputt

    pryputt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Witam mam dziwny problem pobrałem Coda z przeklej.pl linki na forum wkładam do xboxa i gre znajduje mi jako plik DVD co mam robić?? przerobiona konsola 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    na ix1.6 cod ci sie nie wlaczy potrzebne ci jest activate.iso poszukaj na forum to bedziesz wiedzial o co chodzi
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    potwierdzam, ale dodam ze CoD6 jest pod iX 1.61 ;) musisz go spatchować tak jak podał "p9p" albo nagrac płytke activate.iso (trzeba nagrac na DVD9).

     
  5. piotrp5

    piotrp5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam mam problem chyba taki sam mam płytę z activate.iso wkładam ja klikam a pojawia mi się coś wkładam cod-a 6 i nie działa robiłem nawet cod-a z wave 4 na inny pojawiło się to co jak włożę activate
     
Wczytywanie...

Poleć forum