1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem po instalacji LT+ 3.0 i nowego dashboardu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez OnZiomPL, Kwiecień 13, 2012.

  1. OnZiomPL

    OnZiomPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zainstalowałem LT+ 3.0 (raz w DosFlash, raz w JungleFlasher) i najnowszy dashboard (na odwrót też próbowałem) , lecz po włożeniu płyty do napędu jest napisane "Odtwórz płytę DVD", odpalam i pojawia się logo i napis XBOX 360 na białym tle. Próbowałem ze starszymi i oryginalnymi gierkami, przy nowszych np. najnowszym Battlefieldzie jest napis "Zagraj w grę", odpalam, czarne tło i wywala nie do menu głównego konsoli. Czego to wina? jakieś porady ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Czy gry aby na pewno są spatchowane na LT+ 3.0 ?
     
  4. OnZiomPL

    OnZiomPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet stare gry, typu GTA IV, FIFA 11 muszę patchować na LT+ 3.0 ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie stare powinny dzialac jaki naped??
     
  6. OnZiomPL

    OnZiomPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Benq, na starym dashu z zainstalowanym LT+ 3.0 wystąpił również ten problem (stary dash czyt. ten ze starym designem z początku 2011 roku)
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj soft jeszcze raz....pilnuj się z kluczem napędu
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12085
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie mozesz miec sare menu i ixtreme 3.0. Zrob update dash do 2.0.13604.0 (NIE AKTUALIZUJ DO NAJNOWSZYCH!). Jeśli bedzie to samo to straciles klucz z napędu, odzyskanie przez rgh, dlatego nie mozesz robic do 2.0.14717.0 i wyżej

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. OnZiomPL

    OnZiomPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, naprawione, przyczyną był fake'owy LT+ 3.0. Możecie podać mi link do jakiejś oficjalnej strony z downloadem LT+ 3.0 ?
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Latest_iXtreme_and_Stock_Firmware_Pack.rar
     
Wczytywanie...

Poleć forum