1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem po nagraniu gry..zdjecia..pomozcie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomciopaluch, Październik 23, 2009.

  1. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    Witam...pobralem gre TEKKEN od uzytkownika IGORRO..wszystko sie pobralo super...rozpakowalem gre ...powstaly pliki tak jak zwykle http://img198.yfrog.com/img198/3813/23102009001v.jpg i tak jak zwykle odpalilem cloneCD ..wszystko robilem jak zawsze a nagralem przeszlo 100 plyt w ten sposob..... po nagraniu wklozylem gre do konsoli a tam nic..pojawil sie napis ODTWORZ NAPED....gdy dalem ok to pojawilo sie logo xbox i panel sterowania do odtwarzania filmow.... i lipa..jak wlozylem plyte do PC to na dvd sa takie foldery http://img18.yfrog.com/img18/7863/23102009002.jpgpierwszy raz w zyciu widze jakis dodatkowy folder SYSTEM UPDATE ...gdy go otworze to w srodku jest kilka plikow o takich nazwach FFFE07DF00000001..................... prosze mi napisac co jest nie tak..co mam zrobic zeby zagrac w ta gre.. wszystko robilem jak zwykle wiec powinno dzialac... przerobke mam xtreme 1.51 lub ixtreme 1.51..nie pamietam..przerabialem konsole jakies 6 miesiecy temu..ostatnia przerobka przed wejsciem 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    heheh...okok..wiec nie pogram bo nie mam zielonego pojecia co ty piszesz co mam robic jak to robic ...nigdy nie uzywalem zadnego abx zadnych programow .zadnych wave i patch.nic nigdy:)...zawsze sciagalem tylko gierke .rozpakowywalem i nagrywalem w clonecd i zawsze wszystko dzialalo ..no to lipa.:(...........

    prosze o wklejenie wszystkich linkow ktore musze analizowac zeby sie nauczyc tej operacji bo nie mam pojecia czego szukac....DZIEKUJE.................. prosze tez o odpowiedz czy predzej czy pozniej wyjdzie tekken ktorego nie bede musial patchowac tylko zwyczajnie pobiore rozpakuje i wypale....
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tomciopaluch - gdzies ty sie uchował przez tyle czasu??? od marca jest wave3 od tygodnia chyba wave 4 a ty nie używasz abgx360??? w jakie ty gry grales??? (no chyba w zadne nowe)

    zaden inny teken juz nie wyjdzie. musisz patchowac albo przerobic konsole na ixtreme ktory dopiero wyjdzie.
    poczytaj sobie forum teraz co drugi temat jest o tym to sie dowiesz....
     
  5. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    nigdy ale to nigdy nie uzywalem zadnego programu..nic a nic...zawsze tylko nagrywalem pobrane i rozpakowane....w ostatnie nowosci jakie gralem to batman arkham dirt 2 halo ODST prototype...wolfenstine .. ogolnie to we wszystkie dobre gierki z forum i nigdy nie bylo problemu...zawsze nagrywalem tak samo...
     
  6. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    wyslalem ci priw..zawsze nagrywam 2.4 na verbatim..odpisz na moja priw.dziekuje





    skoro juz zalozylem temat to zadam jeszcze jedno pytanie...dziekuje za odpowiedz....czy teraz kazda gre bede musial tak samo patchowac ktora ukaze sie na forum do pobrania ??????????? czy z forza 3 musze tak samo zrobic ( wlasnie ja pobieram)
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To jak nigdy nie sprawdzałeś gier programem ABGX360 to aż sam się prosisz o bana bo nie wiadomo czy któryś obraz nie był jakoś uszkodzony czy cos...

    Musisz patchować gry i tyle...
     
  8. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    ale ja nie gram w necie.............prosze o odpowiedz na to pytanie

    ....czy teraz kazda gre bede musial tak samo patchowac ktora ukaze sie na forum do pobrania ??????????? czy z forza 3 musze tak samo zrobic ( wlasnie ja pobieram)
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Forza 3 ma wave3 więc nie będziesz musiał

    Jak będziesz ściągał to poszukaj trochę sam czy gra ma wave3 czy wave4. jeżeli wave4 to musisz patchować

    I z tego co widzę podłączasz się do neta więc ban Ci też grozi..
     
  10. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    bardzo ale to bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi na moje pytania..za pomoc.... dziekuje za wyrozumialosc..dla niektorych moglbyc to smieszny temat ..aczkolwiek dla mnie byl dosc ciezki do rozgryzienia w samotnosci.......jeszcze raz dziekuje
     
  11. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    ostatnie pytanie bo teraz sobie przypomnialem...czy jesli zrobie ta sama operacje patchowania ( bo nie bede wiedzial jaki ma wave) na grze ktora nie wymaga patchowania bo jest juz z wave 3 to cos sie zepsuje z ISO?? czy poprostu ten zabieg nic nie namiesza
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdzaj programem ABGX360 i tyle... to trwa dosłownie chwilę a będziesz wiedział

    P.S. edytuj posty
     
  13. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    SUPER>>>DZIALA>...dziekuje bardzo.... gdybym mogl to postawilbym wam duze piwo.... bardzo doceniam wasza pomoc..wyciagnolem wiele z waszych porad i bede sie do nich stosowal w przyszlosci.dzieki.pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum