1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z filtrem rodzicielskim.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kacper422, Grudzień 9, 2010.

  1. kacper422

    kacper422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krotoszyn
    Witam, mam problem a mianowicie zakupiłem używaną konsolę. I mam mały problem, a mianowicie została ustawiona blokada rodzicielska której za chiny nie mogę zdjąć .. kontaktu z sprzedawcą również nie mam .. Chciałem oglądnąć, film na X'ie lecz nie można .. strasznie to irytujące. Do tego wyczytałem wcześniej można wyczyścić hasło, kodem: LT, RT, X, Y, LB, RB, X, lewo, prawo, lewo. Jednak u mnie to nie działa gdy wpiszę kod, konsola zamiast się restartować wychodzi do ustawień .. nie wiem co jest grane .. Proszę was pomóżcie mi ; **

    PS. Jeśli ktoś nie wierzy w moją pełnoletność, w każdej chwili mogę zrobić skan dowodu osobistego, potwierdzić datę urodzenia, podać link do naszej klasy, facebook'a, fotki czy co tam jeszcze wymyślonego.

    PS.2 Proszę nie piszcie że mam się zapytać mamy ;**

    PS.3 Z góry dziękuje wszystkim za pomoc, oczywiście wszystkie porady będę odpowiednio nagradzał :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wyłącz w ustawianiach konsoli cala blokadę
    damnie to głupota jest taki filtr rodzicielski
     
  4. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Ale bez hasła tego nie zrobi... Żeby wejść w ustawienia rodzicielskie trzeba podać hasło(tylko tam można wyłączyć te ustawienia).

    P.S Jakiego masz dasha? Jeżeli starego - zaktualizuj do najnowszego. Wtedy konsola będzie jak nowa bez ustawień filtru rodzinnego :)
     
  5. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze zle ta kombinacje naciskasz ;)

    btw. mozesz dać skan dowodu osobistego,chetnie zobacze jak sie nazywasz :cool:
     
  6. kacper422

    kacper422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krotoszyn
    Mam tylko najnowszą aktualizacje od Microsoftu. Nie wiem również gdzie pobrać taki dashboard. Siedzę w tym od niedawna. Także wybaczcie, za moją wiedzę na ten temat ^^. Jeśli poinstruujesz mnie gdzie takowy znajdę, będę ci niezmiernie wdzięczny.
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Update your console software

    Trochę nie ogarniam, jak masz najnowszą aktualizację, to masz najnowszy dashboard, którego nie da się ręcznie zmienić na inny.
     
  8. kacper422

    kacper422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krotoszyn
    Dzięki wielkie, tej aktualizacji nie miałem. To co pobrałem wcześniej było tylko aktualizacją do konsoli. Mam nadzieję że to coś pomoże, zassysam i wrócę z nowinami : )

    EDIT: Niestety wgranie nowego dashboard'a nie zresetowało opcji filtra rodzinnego. Czy ktoś zacny mógł by mi go podać ponownie? Może tak jak ktoś wspominał wcześniej ja coś źle robię ..

    EDIT2: Udało mi się naprawić, dzięki wszystkim za pomoc. Można zamknąć :)
     
  9. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Jak to nie zresetowało? hmmm...
    Może faktycznie... Bo ja nie wgrywałem poprzednio nowego dasha, tylko flashowałem konsolę najnowszym FreeBootem(z wgranym nowszym dashem :))... Myślałem że przy aktualizacji Dasha jest tak samo.

    Jak udało Ci się naprawić?
     
  10. kacper422

    kacper422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krotoszyn
    LT, RT, X, Y, LB, RB, X, lewo, prawo, lewo. Tą kombinacją. Tylko wcześniej coś nie grało i wychodziło, do menu głównego. Ale poszedłem po rozum do głowy i zachowałem się jak angol, oni przecież mają odwrotnie, lewo to prawo, a prawo to lewo : ) I teraz już wszystko cyka ^^.

    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum