1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z grą Ghost Recon Future Soldier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skipper17, Maj 29, 2012.

  1. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Witam wszystkich :)

    Mam problem z ową grą... mam LT 2.0 i gdy nagrałem Ghost Recon na płytę EMTEC to pokazało że nagrało się powodzeniem (100% wszystko ładnie) i gdy włożyłem do xboxa mogłem grać bezproblemowo ale niestety gra skończyła się na początku drugiego poziomu.. otóż w pewnym momencie gra mi się zacieła i ciągle był symbol loadingu lecz nic się nie działo.. próbowałem więc wyłączyć i jeszcze raz włączyć i tryb dla 2 graczy działał normalnie ale kampania nie chciała... za 3 razem jak próbowałem włączyć grę to już od razu po naciśnięciu : zagraj w grę , wyskakiwał komunikat : wyczyść płytę miękką ściereczką :/ próbowałem nagrać grę jeszcze raz ale wyskakuje to samo :( nie wiem o co chodzi.. dlaczego najpierw grałem normalnie cały 1 poziom a potem się zacięło i już wgl nie chciało się włączyć ?
    Z góry dziękuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kup iHAS'a, wgraj LT MAX i FW pod odpowiednie płyty --> nagrywaj.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    Wielkie dzięki za info :)
     
  5. Skipper17

    Skipper17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jeżewo
    To samo jeżeli chodzi o Dragon's Dogma tak ? Nagrałem na płytkę EMTEC ale gdy wkładam do Xboxa płyta bez problemu się wczytuje ale kiedy naciskam : Uruchom grę , to wyskakuje : Wyczyść płytę miękką ściereczką.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tą grę akurat musisz koniecznie nagrać iHAS'em. Ghost Recon'a nie musisz, ale Twoja nagrywarka się nie nadaje, więc patrz #2 Post.
     
  7. herbertoss

    herbertoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    a jak mam taki sam problem z ciągłym ładowaniem tylko, że na RGH to co mam zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum