1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez prucha, Grudzień 27, 2012.

  1. prucha

    prucha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox'a mam od około 3 lat ,jakiś rok temu został przerobiony,niedawno też dokupiłem Kinect'a. Dzisiaj chciałem zagrać w starszą grę (nieoryginalną) i wyskoczył błąd z poleceniem wyczyszczenia płyty. Włożyłem kolejną płytę z grą i to samo,inaczej było z oryginalnymi i nieoryginalnymi grami na Kinect'a.Dodam tylko,że z nieoryginalnych gier działały takie jak FIFA 13 , Disney Universe czy London 2012 Olympic Games i że przy podłączaniu Kinect'a aktualizowałem Xbox'a w trybie offline.Jeśli ktoś wie o co chodzi lub miał taki sam problem to niech podzieli się wiedzą.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. owiec311

    owiec311 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Mam to samo i nie wiem jak sobie z tym poradzic myslalem o przerobienie jeszcze raz x'a
     
  4. marstyle

    marstyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląsk
    imo zle gry wypalone, mi takie cos wyskakiwalo jak probowalem wypalic XGD3 na zwyklej nagrywarce
     
  5. flip flap

    flip flap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Albo kinectem uruchomiłeś aktualizację która poblokowała Ci niektóre tytuły albo usunęło przeróbkę albo po porstu coś źle wypaliłeś
     
  6. owiec311

    owiec311 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Tylko ze ja w te gry juz grałem wiec wydaje mi sie ze kinect poblokował/usunąl przeróbkę
     
  7. eragon3

    eragon3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Źle płyty wypalone to problem z nagrywarką ja też tak maiłem ale jak zakupiłem iHas 124-19 B to wszystko już sprawnie działało .
     
  8. kedziore800

    kedziore800 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WarszaWA
    Jakie Lt? Jaki dash? Pewnie źle nagrana płytka i tyle.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    usuń pamięć podręczną w opcjach dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum