1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z konsolą !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minimaki22, Lipiec 9, 2011.

  1. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam dziwny problem z konsolą ( jej data produkcji to 2007-14-07) wersja Elite, napęd Liteon. 20min temu włączyłem ją i wyskoczyły 3 czerwone diody :eek: - zamurowało mnie ! ale sprawdziłem kod błędu - 0111. Następnie wyłączyłem konsole, odpiąłem wszystkie kable i podpiąłem od nowa, włączyłem konsole i problem zniknął. Znowu wyłączyłem ją i teraz ją włączyłem i znowu ten sam błąd z tym że konsola się normalnie włącza i działa tylko nie sprawdzałem czy gry działają ale tak to wszystko da się w menu robić ale migają te 3 czerwone diody ! Proszę o szybką pomoc bo nie wiem co robić ! z góry thx za pomoc !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  4. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak to samo ale co z tym zrobić ?? :/
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    najlepiej oddac na serwis roboty domowe nie sa dobrym pomyslem pozdr
     
  6. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Ponownie wypnij kable ,przeczyść, wyprostuj i dokładnie podłącz.
    Jak maż możliwość sprawdź na innych (zasilacz i Kabel do tv)

    Ps.
    Roboty domowe to oczywiście nie ,ale błąd nietypowy.
    Support M$ zaleca aby sprawdzić ,dopiero później serwis.
     
  7. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Haha chyba problem znalazłem ale to jest dziwne : Moja konsola zawsze stoi pionowo bo nie ma gdzie poziomo, teraz odpiąłem wszystkie kable i podpiąłem na nowo i położyłem ją poziomo i problem znikł :D haha ! Czyli pionowo wyskakują 3 czerwone diody a poziomo konsola działa normalnie :D haha ale dziwnie ;D
     
  8. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    UUuuu no to śmierć przed chwilą w pionie i poziomo konsola wyswietla 3 czerwone diody i to nie juz błąd 0111 tylko 0110 :/ ja to mam pecha do tych 3diod. Konsole od kolegi kupiłem tydzień temu no ale trudno. Kiedyś jak miałem starą konsole to przed pojawieniem się 3 czerwonych diod w grze mi się zacinała konsola a ta chodziła bez błednie i tu nagle :/
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Masz zimne luty na płycie.
    Serwis.
     
  10. dawid28081994

    dawid28081994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    SPRAWC CZY KONSOLA Nie jest ustawiona w taki sposób że dziorki przez które ucieka powietrze są zatkane. Jeśli tak to ustaw ja w takim miejscu żeby nie były zatkane, wtedy problem się nie powinien powtórzyć. Miałem ten sam problem, konsola stała na wąskiej, ciasnej półce, mieściła się na styk, położyłem ja w innym miejscu i problem sie nie powtorzyl.
     
  11. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm moja konsola wariuje ! znowu ją włączyłem i działa normalnie ale swieca 3 diody czerwone i znowu błąd 0111 a nie jak przed chwila nie chciala sie w ogole wlaczyc i blad byl 0110. ! nie wiem co robic, chyba muszę ją wyczyścić.
     
  12. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak z innej beczki jak się odpina dysk od xboxa ? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum