1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z nagrywaniem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mini1234, Marzec 8, 2010.

  1. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyty: Verbatim DVD+R DL Speed 8X
    Nagrywarka: Samsung SH-S202N

    Nagrałem już kilka gier zawsze na tych płytach ....Wczoraj nagrałem grę bez problemów wszystko cacy, a dziś już nie mogę (tej samej gry)... wyskakuje Failed to set L0 data zone capacity....Proszę o pomoc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli nagrywasz przez imgburn to wina właśnie tego programu . Zmień na clonecd lub XBC .
     
  4. kihime

    kihime Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Polecam ci XBC tak jak kolega powyżej
     
  5. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta

    A czy ta płyty jest już do wyrzucenia czy nie....W końcu Verbatimy nie chodzą piechotą...:p A błąd wyskoczył w sumie tuż przed nagrywaniem ...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    odznacz w imgburn "Perform OPC before write"
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A płyta do wyrzucenia, bo img burn zaczął działanie już.
     
  8. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale na płycie nie ma żadnych znaków nagrania, a jak włoże do napędu to w zawartości nic nie ma ...
    A odznaczenie "Perform OPC before write" zadziała na 100% ??? nie chce aby kolejny Verbatim poszedł do kosza ...
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    To nagraj programem clonecd i po problemie .
     
  10. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tam też trzeba ustawiać jakiś layer break...itp. ?? Bo raczej kierowałem się poradnikiem z tej strony a tam był opisany imgburn....
    Mogę spróbować nagrać na tej samej płycie ??
     
  11. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz

    W clone cd wskazujesz plik *.dvd i wypalasz z tego pliku bierze liczbę sektorów po jakiej ma nastąpić zmiana warstwy
     
  12. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mogę na tej samej płycie co był ten błąd w imbgurnie???
     
  13. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Spróbować możesz najwyżej wyskoczy komunikat że płyta nie jest czysta
     
  14. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mogę to zrobić na tej samej płycie co mi wyskoczyło Failed to set L0 data zone capacity????
     
  15. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Spróbuj na tej płycie może się uda
     
Wczytywanie...

Poleć forum