1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem z niektorymi grami

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez nygga1993, Wrzesień 29, 2012.

  1. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wczoraj nagralem sobie na plytke pesa 13, wlozylem plyte, wszystko dziala ok, pogralem chwile. dzis wlaczam konsole, i chcialem pesa a tu wyskakuje mi ze plyta porysowana zeby przetrzec, wyjelem wlozylem i wyskakuje ze plyta nieobsugiwana, i tak na zmiane. co to ma byc?
    mialem tak jeszcze ze skyrim, plyty nie sa porysowane a dzialaly wczesniej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nani90

    nani90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,tez mam problem z grami, mam problem z fifa 13, mam najnowszego dasha, lt 3.0, gry xgd3 nagrywane truncate przez imgburna mi nie dzialaly, plyta nieobslugiwana...
    nagrywalem wg poradnikow miedzy innymi z xboxforum, dark souls po dograniu title update przez horizona zaczal dzialac... a wiec... czy jest to mozliwe ze na lt 3.0 mam zlapana cicha aktualizacje????

    ahaaa dokupilem ihasa, nagrywam nim i to samo...
     
  4. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. mlody4tw

    mlody4tw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    mam to samo, nie tylko z fifa 13
    pomocy :c
     
  6. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    stwierdzilem ze w tym wypadku najlepszym rozwiazaniem bedzie przerobka do lt 3.0
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    jeżeli wywala wam błąd o brudnej płycie a oczywiście ta płytka jest świeżo wypalona itp to albo jest źle nagrana,albo wina lasera w napędzie konsoli.
    Najlepszym wyjściem jest lt3.0 + ihas jeżeli to nie pomaga to a gra jest kopią 1;1 z weryfikacją 100% wtedy należy wymienić/skalibrować laser.
     
  8. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja plyty nagrywam liteon ihas 124b i img burn zmieniam topologie kazdego obrazu na lt 2.0 na verbatimach, do tej pory dzialaly wszystkie
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na twoim miejscu bym próbować podkręcić trochę laser i zapewne czytał by bez problemów.
     
  10. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a w jaki sposob podkreca sie laser?
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  12. mlody4tw

    mlody4tw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 21, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    skalibrowalem laser z 5,7 na 3,6

    starsze gry faktycznie chodza jakby lepiej, ale nowsze tytuly fifa i dalej nadal sciereczka, mowie tu o RE 6, DBZ kinect mozliwe, ze dostalem cichego update'a ? plyty nagrywam z tutorialem, juz brakuje mi pomyslow co to moze byc. Np RE6 zawsze w tym samym momencie mi sie wieszal a nagralem 7 kopii lacznie, mozliwe ze xbox nie moze odczytac drugiej warstwy na plycie czy cos takiego? help
     
Wczytywanie...

Poleć forum