1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dziwny problem z PES 6

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez yanoosch, Grudzień 13, 2008.

  1. yanoosch

    yanoosch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziwny problem z odtworzeniem gier...POMOCY:((

    Witam
    Mam dziwny problem z gra PES 6. Gdy wloze do konsoli wyskakuje mi napis ze ABY UZYWAC TEJ PLYTY NALEZY WLOZYC JA DO X360. Ale przeciez wlasnie d x360 ja wkladam:). Gdy wloze ja do kompa mam taki sam napis. Czy ktos spotkal sie z takim dziwactwem?? Wogole to twierdze ze chyba te x360 to jakas kpina. Z PS 2 nie mialem zadnych problemow a tu tylko problemy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    płyta oryginalna czy kopia? Jak kopia to pewnie źle sie coś nagrało lub z jakiegoś lipnego źródła ściągałeś :>
     
  4. yanoosch

    yanoosch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oryginalna. Jeden raz na chyba 20 razy sie wlaczyla.masz jakis pomysl
     
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Naped padaaa . Masz problem tylko z tą grą ?
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  7. yanoosch

    yanoosch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wymienilem naped na LG( z konsoli z 3ROD). Wczesniej mialem samsung. Nadal to samo. Wydaje mi sie ze to jednak nie wina napedu bo jak wrzucam filmy to wszystko dziala bez najmniejszego problemu.
     
  8. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    może wiązka lasera wychodzi poza nagranie albo jest zasłabła aby odczytać 2 warstwę
     
  9. yanoosch

    yanoosch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupilem druga taka sama gre praktycznie jak nowa i nadal to samo:" Aby odtworzyc ten dysk, wloz go do onsoli x360"
    Najdziwniejsze jest to ze jak wrzuce film czy plyte z muzyka to czyta od razu.
    Niestety narazie posiadam tylko PES6 (czekam az dotra do mnie inne). Mam plyte z gra od starego Xboxa i po wlozeniu wyskakuje napis:" Plyta z Xboxa nie jest kompatybilna z twoja konsola Xbox 360"
    jA Z TEGO JUZ NIC NIE ROZUMIEM
    Czy ktos moze mi pomoc co to moze byc, bo mi sie powoli wydajeze to jakies czary mary:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum