1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem z płyta ihas

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez xaviiniesta, Czerwiec 3, 2013.

  1. xaviiniesta

    xaviiniesta Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam nagrałem call of duty modern warfur 2 na xboxa360 nagrywarka ihas wszystkie gry działaja ładnie oprócz tej pisze ze mam ponownie włączyć konsole lub przeczyscić płytke szmatką tak robie ale nie działą o co chodzi pierwszy raz mam taki problem czy pyta do kosza czy da sie to jeszcze uratować ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Wyczysc pamiec podreczna i gre sprawdzales abgx360 czy iso oki?
     
  4. xaviiniesta

    xaviiniesta Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gra ok a jak wyczyścić pamiec podreczną na konsoli ?
     
  5. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ustawienia pamieci i klikasz na pamiec dana zoltym i masz taka opcje.
     
  6. xaviiniesta

    xaviiniesta Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nic nie pomogło dodam ze gre mam nagranom na dysku i nie było problemu z nagraniem a jak cche odpalić to to wyskakuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum