1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem z rodem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Salzgitter, Październik 17, 2008.

  1. Salzgitter

    Salzgitter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    czy jest mozliwe ze rod sie robi jak jest kabel od pradu jest polamany bo ja kupilem na ebayu moojego xboxa i jak patrze to ten kabel co idzie od zasilacza do ixa to jest tam gdzie jest ta lampka tak jakby polamany i czy to moze byc przyczyna ze robi mi sie rod ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Protector

    Protector Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Odp: dziwny problem z rodem

    Bardzo możliwe ponieważ ROD może też wystąpić kiedy końcówka zasilania jest źle albo za słabo wpięta do xboxa (złe zasilanie xboxa, niedostateczne napięcie), sam tak miałem, trochę sie wystraszyłem (mam Falcona z marca 2008), ale wyjąłem końcówkę i włożyłem na nowo i problem zniknął :)
    Proponuję ci jeżeli masz możliwość sprawdzić na innym zasilaczu czy występuje ten błąd. A masz Falcona czy tą starszą wersje?
    http://www.youtube.com/watch?v=Z9DaWVx8p8U - tu masz filmik prezentujący w jaki sposób może to wystąpić.
     
  4. Salzgitter

    Salzgitter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Odp: dziwny problem z rodem

    ja mam starsza konsole tam pisze ze prodkcja jest taka stra (wychodzi z daty produkciji) ze konsola zostala wyprodukowana a miesiac pozniej dopiero konsole w usa mozna bylo kupywac


    dokladnie ja mam takie cos ze za czym sie rod pokaze to mija prawie 1 minuta wic chyba to bedzie ten problem musze poozyczyc od kuzyna zasilacz

    a jeszcze jedno ten filmik pokazuje ale mnie chodzi o druga strone zasilacza tam gdzie jest ta zielona lampka to tam jest ze to moze sie wyginac i to jest z gumy i ta guma jak sie duzo wygoina to jasne ze peknie i tam sie zrobila taka dziurka i widac wszystkie kable a jeden wyglada na przerwany i prawie codziennie mi sie robi rod, traz skleilem ta koncowke tasma i sie nie rusza i zobacze a jak cos to pozycze od kuzyna tak jak juz mowilem :p i tak thx
     
  5. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: dziwny problem z rodem

    W starej wersji to możliwe że masz prawdziwego RODa... Często tak jest że dopiero wyrzuca go po 1-2minutach gry, jak się trochę rozgrzeje
     
  6. Salzgitter

    Salzgitter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2008
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gliwice
    Odp: dziwny problem z rodem

    i jest tak jyk myslem dostalem nowy kabel i ju nic sie nie robi a jak wsadze moj stary (popsuty ) to odrazu rod :D wiec musze spatrzec sobie nowego kabla troche bedzie ciezko ale mam nadzieje ze sie uda i bedzie zas wszystko pieknie smigalo :D:D:D:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum