1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dziwny problem z Telewizorem po zmianie ustawień wyświelacza.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zboczeniec112, Październik 12, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Zboczeniec112

    Zboczeniec112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    :} mam bardzo dziwny problem po ustwieniu Pal z 50 na 60 no więc tak: Gdy mam ustawione na Pal 50 wszystko ładnie działa mam wszystkie kolory mogę grać w GTA IV ale próbuje uruchomić Gears of War wyskoczył mi błąd że mam zmienić na Pal 60 jednak gdy zmieniam na Pal 60 mam czarno białe kolory. Czego to może byćwina dodam iż z tydzień temu zakupiłem nowy telewizor . . . czy to może być wina Telewizora ? bo na poprzednim takiego błedu nie miałem.Zastanawiam się czy to nie wina wejśćia Euro i kabla ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    co to za nowy telewizor, że tydzień temu go kupiłeś ? 0.o
    nie lepiej podłączyć kablem hdmi ? Bo w nowych telewizorach przeważnie jest te wejście ;>
     
  4. Zboczeniec112

    Zboczeniec112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi o to że nowy panoramiczny bo tamten mi się zepsuł ;]
    kabel hdmi na panoramie hahaha dobre ;]
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Dobre?
    Moja roczna panorama ma HDMI i przez te złącze podłaczam czasami konsole.
    Może ten twój "tygodniowy" telewizor to stary Rubin który nie obsługuje PAL 60?
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Większość plazm/lcd/led jest w panoramie, więc i hdmi jest :)
    Ty chyba tv 4:3 kupiłeś, więc i możliwe że masz tylko 50hz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum